BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,72
HABER /  MEDYA

Esra Erol doğum yaptı bebeğin cinsiyeti ve adı ne?

Esra Erol doğum yaptı ve bebeğini kucağına aldı. Peki Esra Erol'un bebeğinin ismi ne ilk fotoğrafını yayınladı mı? İşte hamile olan Esra Erol'dan son haberler.

Abone ol

Esra Erol ne zaman doğum yapacak diye merak eden hayranları bugün sevindirici haberi aldılar. Esra Erol bebeğini kucağına aldı. Esra Erol hastaneden ilk fotoğrafı da paylaştı.

Peki Esra Erol bebeğine ne isim verdi, ikinci çocuğunun cinsiyeti ve adı da belli oldu?

ESRA EROL DOĞUM YAPTI - İLK FOTOĞRAFI İÇİN TIKLAYIN

Ünlü sunucu Esra Erol ikinci çocuğunun doğumu için bu sabah hastaneye yatmıştı. Esra Erol dün ATV'deki programına veda etmişti.

ESRA EROL 'UN ATV'DEKİ VEDASI

Esra Erol hatırlanacağı gibi daha önce talihsiz bir hamilelik yaşamış ve bebeğini kucağına alamadan kaybetmişti. Yeniden hamile kalan Esra Erol artık bebeğine kavuşmak için gün sayıyordu. Hamileliğinde dokuzuncu ayına giren Esra Erol bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Esra Erol ikinci oğluna Ömer Erol adını verdi.

Esra Erol dün son kez sunduğu programda çok duygusal anlar yaşanmıştı. Sürekli ağlayan ünlü sunucu herkesten dua istemişti.

ESRA EROL'UN EKİBİ DE AĞLAMIŞTI

Esra Erol "Ben gideyim ya..." deyince ünlü sunucunun ekip arkadaşları da ağlamaya başlamıştı.Bunun üzerine Esra Erol, "Edacığım niye ağlıyorsun. Sen giderken de ben ağladım" diyerek personelini teselli etmeye çalışmıştı.

ESRA EROL DOĞUMA BU VEDA İLE GİTTİ

Duygusal anların yaşandığı programın finalinde Esra Erol şu sözlerle veda etmişti;

-"Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Duanızı eksik etmeyin çünkü çok ihtiyacım var. Ben gidiyorum allaha emanet olun!"

ESRA EROL'UN PROGRAMINI KİM SUNACAK?

Esra Erol doğum iznindeyken evlilik programını Nilgün Belgün sunacak. Pazartesi gününden itibaren ünlü tiyatrocu Esra Erol'un koltuğunda yer alacak.