BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  MEDYA

Esra Erol canlı yayında patronuna kafa tuttu

Esra Erol evlilik programı yaptığı Fox TV'nin patronu Murdoch'a canlı yayında eleştiri mesajı yolladı.

Abone ol

Evlilik programı sunucusu Esra Erol, Fransa'da yaşanan Charlie Hebdo saldırısına ilişkin Müslümanları eleştirir bir tavırla konuşan kanalın patronuna canlı yayında eleştiri yaptı.

"CİHATÇI KANSER"

Fox TV'nin de sahibi olan Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili "Müslümanların çoğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" yorumunda bulunmuştu.

ESRA EROL: BU AÇIKLAMALARI İSLAMOFOBİK BULUYORUM

Fox TV'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, Murdoch'un bu açıklamasını 'İslamofobik' buldu. Erol, programında patronu Murdoch'un açıklamasına şu sözlerle tepki gösterdi: "Bizim kanal patronumuz Amerika'da Rupert Murdoch, biliyorsunuz ki Fransa'da bir terör eylemi oldu. Orada 17 kişi hayatını kaybetti. Dün de çok fazla sayıda katılımla insanlar birlik, beraberlik, kardeşlik bir insanlık yürüyüşü yaptılar. Şahane bir mesajdı. Fakat bizim kanal patronumuz da maalesef İslam aleminin sorumlu olduğunu ilan etti. Bu benim için islamofobik bir açıklamadır. Kendimce, Müslüman olarak kınıyorum. Bunu da belirtmek istiyorum."

FATİH PORTAKAL DA MURDOCH'I ELEŞTİRMİŞTİ

Murdoch'a Fox TV anchorman'i Fatih Portakal da "Çalıştığım şirketin patronunun sözlerine katılmıyorum. Müslümanım ve terörün bir insanlık suçu olduğunu biliyorum. Dinle ırkla alakası yok" tweet'iyle tepki göstermişti.