BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.300,89

Esra Ceyda kardeşlerden bomba açıklamalar

Esra Ceyda kardeşlerden bomba açıklamalar

Bilkentli Esra Ceyda kardeşler hakkında bilmedikleriniz..

Esra Ceyda kardeşlerden bomba açıklamalar

Takipçi sayıları 400 bin, kimse istemese de hep gündemdeler... Peki gerçekte nasıl kadınlar? İşte Habertürk Gazetesi'nden Işıl Cinmen'in röportajı

Esra Ceyda kardeşlerden bomba açıklamalar

Nasıl bir hayatın içine doğdunuz?
E: Mersin’de, üç katlı bir villada doğduk. Bunu söylemek yadırganmamalı çünkü kimi gecekonduda doğar, kimi villada. Biz villada doğduk, özel okullarda okuduk. Üniversiteye kadar Mersin’de yaşadık. Fazla sorunla karşılaşmadan, sıkıntısız büyüdük.
Muhafazakâr bir aile mi yoksa modern mi?
C: Mersinli bir aile… Onları belki modern tutucu diye tanımlayabiliriz.
E: Lisede gece dışarı çıkma gibi bir olay yoktu hayatımızda mesela.
Tanınmaya başladığınız zaman anne ve babanız nasıl tepki verdi?
E: Anne baba değil de, tüm aile diyelim... Bir küslük oldu aramızda.

Esra Ceyda kardeşlerden bomba açıklamalar

Anneniz nasıl bir kadın?
C: Annem merhametli bir insandır. Yaptığımız bazı hareketlere kızdığında ona durumu anlatabiliyoruz. “Anne, ben öyle yapmak istememiştim” dediğimizde anlıyor. Ama babam ve ailemizin erkek bireyleri daha katı, tutucu.
Babanızla konuşmuyor musunuz?
E: Konuşuyoruz aslında ama hala biraz sitemkar…
C: Ailemiz çocuklarının televizyondan para kazanmaya çalışan insanlar olmasını istemezdi. Şöhretli insanlara karşı hep bir tepkileri vardı.
E: Bırakın böyle ciddiyetsiz görünen bir imajımız olmasını, haber spikeri olmamızı bile istemezlerdi. Tiyatro okumak istediğimi söylediğimde, “Hayır, bunu okuyup ne yapacaksın?” dediler, oysa çok istiyordum. Ceyda’nın Miss Turkey’e katılması gerektiğini söyleyenler oluyordu ama elbette ona da karşı çıktılar.

Esra Ceyda kardeşlerden bomba açıklamalar

Aileden sizi tehdit eden oldu mu hiç?
C: Hayır, bizi severler ama bazılarıyla konuşmuyoruz. Kırgın oldukları konular var fakat nedensiz bizce… Herkes işini yapıyor.
E: İnsanın ailesiyle aynı görüşte olması gerekmez. Ben eğlendiğim işten para kazanmak istiyorum. DJ’lik, sunuculuk, açılışlar, reklam, televizyon… Benim işim bunlar.
Onlar sizin ne iş yapmanızı istiyorlardı?
E: Babam gıda ticaretiyle uğraşıyor, bahçeleri var Mersin’de. Ben turizm okudum, okul bitince, “Sana bir butik otel açalım. İşinin başında dur, başkasının işinde çalışma” dediler ama benim istediğim otel işletmek değildi ki... Öncelikli isteğim Mersin’den gitmekti.
C: Bense Mersin’de kalmak için yapmadığımı bırakmamıştım. Ben, “Türkiye’ye açılmak istiyorum” diyen bir kız değildim. Hep Mersin’de yaşamak istiyordum ama bir çıkınca geri dönmek aklıma bile gelmedi.