BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  MAGAZİN

Eşofmanlı Şevket Hoca kalp krizi geçirdi

Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınan Çağlar Çorumlu kalp krizi geçirdi. Güldür Güldür Şov ile tanıdığımız ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'nun kalbine stent takıldı son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abone ol

“GÜLDÜR Güldür” adlı komedi programında canlandırdığı Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle tanınan Çağlar Çorumlu’nun reklam filmi çekimlerinde kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

"Kalp krizi geçirdi" iddiasını yalanlayan ünlü oyuncu, " Sadece gerekli tetkikler ve kontroller yapılıp önlem alınmıştır." diye açıklama yaptı.

Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'in haberine göre ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta marka yüzü olduğu firmanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti.

EVDE DİNLENMEYE ÇEKİLDİ

Çekimler sırasında sırtında bir ağrı olduğunu ve kendisini kötü hissettiğini söyleyen Çorumlu için sete ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri Çorumlu’nun kalp krizi geçirdiğini fark edince, oyuncu acilen hastaneye götürülerek ameliyata alındı. güldür güldür çağlar çorumlu eşofmanlı şevket hocaOperasyonda kalp damarlarına üç stent takılan oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Çağlar Çorumlu, evinde dinlenmeye çekildi.

ÇAĞLAR ÇORUMLU'DAN AÇIKLAMA
Çağlar Çorumlu konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hastaneye kaldırıldığını yalanladı. Çorumlu, "Hakkımda çıkan reklam setinde rahatsızlanıp ambulansla hastaneye kaldırıldı" haberi yalandır. Sadece gerekli tetkikler ve kontroller yapılıp önlem alınmıştır. İlginiz için teşekkür ederim" dedi.