BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Esnafı yere seren İrlandalı boksör ilk kez konuştu!

Aksaray'da tartıştığı esnafları yere seren İrlandalı boksör olaylardan sonra ilk kez konuştu. Muhammed Fadel olayların perde arkasını anlattı.

Abone ol

Aksaray'da esnafı döven İrlandalı turist bir anda Türkiye'nin gündemine otururken, dünya basını da boksörün peşine düştü. İrlandalı turist ilk kez Show TV ekibine konuştu. Kendisine saldıran esnaf için, "Biraz erkek olsalar keşke" diyerek sitem etti.

İstanbul Aksaray'da girdiği bir dükkanda işletme sahibiyle tartıştıktan sonra esnafın saldırısına uğrayan İrlandalı turist, daha sonra neredeyse bütün esnafı tek başına dövmüştü. Profesyonel boksör olan İrlandalı turist, kısa sürede Sosyal medyanın en çok konuşulan kişisi haline geldi.

"ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİM, SARHOŞ DEĞİLDİM"

Türkiye ve dünya basınının peşinde olduğu İrlandalı turist ilk kez Show TV elibine konuştu. Adının Muhammed Fadel olduğu öğrenilen turist o anları "Su almak istedim kapıyı açtım herşey üzerime döküldü. Özür dilemeye çalıştım. Sarhoş değildim, kafam yerindeydi. Sopalarla üstüme saldırıdılar. Nedir yani bu siz dükkan sahibi misiniz kasap mı? Onlardan korkmadım. Ellerine ne geçtiyse saldırdılar. Ellerini kullansalar daha adaletli olurdu. Boksör değilim sadece antrenman yapıyorum. Gerekmedikçe boks maçı yapmıyorum" sözleriyle anlattı.

"BİRAZ ERKEK OLSALAR KEŞKE"

Karşınızda onlarca insan görünce korkmadınız mı? sorusu üzerine ise;
"Hayır. Sopalarla saldırdılar. Ne yapmaya çalışıyorlar, biraz erkek olsalar keşke. Ellerini kullansalar daha adaletli olur. Dişinin kırıldığını bilmiyorum. Ben kendimi savunmaya çalıştım. Bir de şu var. Benim sorunum dükkan sahibiyle. Ben onu sadece saf dışı bıraktım o kadar." cevabını verdi.

BOKS ŞAMPİYONU DEĞİL, SADECE ANTRENMAN YAPIYOR

Boksör olduğu iddialrına ise Fadel, "Ben sadece antrenman yapıyorum. Ağır olduğum için ayakta kalmayı başardım belki ama önemli olan şuy ben bu ülkeye kavga etmeye gelmedim. Seviyorum Türkiye'yi Müslüman bir ülke. Kolum kırıldı kafam yaralandı omuz kemiğim çatladı. Belimden bıçakla yaralandım. Hepsi bir su için." yanıtını verdi.

"TÜRKİYE'YE TEKRAR GELİRİM"

Show Haber muhabirinin diğer sorularına Muhammed Fadel şöyle cevap verdi;

Kavga ettiğiniz kişilerle barışmak ister misniz?

Onlar benden özür diler mi esas soru bu.

Onlar isterse?

Eğer onlar isterse olabilir ama şu da var ben telefonumu kaybettim. diğeri kırıldı altın kolyem kayıp param.

Bu kavgadan sonra tekrar türkiyeye gelir misniz?

Evet. Tabi ki.