BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da FETÖ ve 15 Temmuz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. son bölümü 15 Temmuz ve FETÖ vurgusu sahneleri... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta 4 Ekim 2016 Salı akşamı yayınlanan 41. son bölümünde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Ekim 2016 Salı akşamı yayınlanan 41. son bölümünde FETÖ konusu ve 15 Temmuz darbe girişimi konu edildi.


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezonun ilk bölümünde FETÖ yapılanmasının silah ve muhimmat üretimi ve iç savaş planları yapmasını konu aldı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunda vurulan Hızır ve Meryem iyileşmeye çalışırken, yeraltı dünyasında masanın bilgisi haricinde silah ve muhimmat üretimi yapıldığı öğrenildi ve bunun amacı sorgulandı.


Daha ilk sahnelerde bile iç savaş ihtimallerinin konu edilmesi, dizinin ilk bölümünde FETÖ'ye vurgu yapılacağını göstermişti. İşte bu noktada Masa, izinsiz silah ve muhimmat üretimi yapan bu yeni oluşumu araştırmaya başladı.


"AMERİKALI DANGALAK ARKADAŞLARINA SÖYLE PİÇLERİNE SAHİP ÇIKSINLAR"


Masa toplantısına tele konferansla katılan Ünal Kaplan'ın iç savaş çıkacak açıklamasından sonra, Alparslan'ın yerinde bir tahmin yaparak "Bunlar darbe mi yapacak?" demesi üzerine masada soğuk rüzgarlar esti. Hızır Reis Ünal Kaplan'a "O Amerikalı dangalak arkadaşlarına söyle PİÇ'lerine sahip çıksınlar" sözleri diziye damgasını vurdu.


Görüşmenin akabinde ise savaş uçaklarının uçmaya başlaması, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sesiyle selalar okunması üzerine tüm aile meydanlara koşmaya başladı. Görüşmenin devam ettiği sırada, Paralel Devlet Yapılanmasını Paralel İhanet Çetesi'nin telaffuz edilişi ise dikkat çekti. Dizinin ilerleyen dakikalarında da FETÖ terör örgütü ile ilgili sahneler yayınlandı.

Sitene Ekle
Etiketler