BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  MEDYA

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm-15. bölüm fragmanı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm Deniz Seki sahneleriyle ekrana kilitledi izleyin. Hapse giren Meryem Çakırbeyli'nin başına ne gelecek? Ateş hattının ortasında kalan Hızır Çakırbeyli'nin planı ne? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanı

Abone ol

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm yine ekrana kilitledi son bölüm izleyin. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Seki sahneleri büyük ilgi gördü. Hapse giren Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşı olan Deniz Seki kendi hayatından kesitler sundu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölüm fragmanı izleyin.

Hızır Çakırbeyli son bölümde ateş hattının ortasında kaldı. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraştı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölümde neler olacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz  15. bölüm fragmanı izleyin.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 15. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14.bölümde neler oldu? Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğradı. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası oldu.

Deniz Seki'nin sahnesindeki görüntülerini Sabah gazetesi yayınladı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DENİZ SEKİ SAHNESİ İZLE

Hızır, ateş hattının ortasında kaldı. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraştı

 Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarstı Meryem'in gözaltına alınması Nazlı'nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe attı.

DÜNYA TELEVİZYONLARINDA BİR İLK

Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Cezaevinde kalan ünlü şarkıcı Deniz Seki, atv'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısına geçti. Seki'ye Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır eşlik etti.

Deniz Seki'nin sahnesindeki görüntülerini Sabah gazetesi yayınladı.

DİZİDE KENDİNİ OYNADI

Tam 13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, cezaevi ortamında ilk kez atv dizisi için yapılan çekimlerde görüntülendi. Seki, böylece hayranlarıyla atv ekranlarından hasret giderecek. Seki, atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Böylece dünyada ilk defa, ünlü bir mahkûm cezaevindeyken bir dizide rol aldı. Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.

DİZİYE DAMGA VURACAK AĞLATAN REPLİK

Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."