BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
HABER /  MEDYA

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Seki sahnesi fena!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölümde Deniz Seki rüzgarı esti, Deniz Seki sahnelerini izleyin. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşı olan Deniz Seki'nin sahnelerini izleyin.

Abone ol

Eşkiya Dünyaya Hükümdar son bölümde Deniz Seki sahneleri ekranan kilitledi. 13 aydır içeride olan Deniz Seki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz için ilk kez kamera karşsıına geçti. Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşını oynayan Deniz Seki, kendi hayatından ilginç kesitler sunuyorç Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Seki sahnesi izleyin...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DENİZ SEKİ SAHNESİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm dün akşam yine nefes kesti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Meryem Çakırbeyli kararından vazgeçmez ve hapishaneye girer. Deniz Seki ile koğuş arkadaşı olan Meryem'i neler bekleyecek. Hızır ise karısını çıkarmak için mücadeleye devam ediyor. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölüm fragmanı izleyin.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 16. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. bölümde neler oldu? Çakırbeyli Ailesi için felaketin biri bitmeden diğeri başlar. Meryem Çakırbeyli hayatında ilk kez "önce ben" diyerek ailesinden uzak kalma pahasına bir karar verir ve tutukluluk günleri başlar.

Meryem'in hapse girmesiyle birlikte Nazlı için de zor günler başlar. Karısının tutuklanmasına sebep olan kişinin sevgilisi olması Hızır için felakettir. Nazlı yaşadıklarının sona ermesi için Hızır'dan artık bir tercih yapmasını beklemektedir. Annesinden uzak kalan Zeyno'nun da yaşananlara tahammülü kalmamıştır. Babasına açıkça tavrını belli eder. Hızır ise Meryem hapisteyken boş durmaz. Bir yandan karısını kurtarmak için planlar yaparken bir yandan da ona ve ailesine yaşatılan acıların hesabını sorumlularından tek tek soracaktır.

Çakırbeyli Ailesi için felaketin biri bitmeden diğeri başlar. Meryem Çakırbeyli hayatında ilk kez "önce ben" diyerek ailesinden uzak kalma pahasına bir karar verir ve tutukluluk günleri başlar. Meryem'in hapse girmesiyle birlikte Nazlı için de zor günler başlar. Karısının tutuklanmasına sebep olan kişinin sevgilisi olması Hızır için felakettir. Nazlı yaşadıklarının sona ermesi için Hızır'dan artık bir tercih yapmasını beklemektedir. Annesinden uzak kalan Zeyno'nun da yaşananlara tahammülü kalmamıştır. Babasına açıkça tavrını belli eder. Hızır ise Meryem hapisteyken boş durmaz. Bir yandan karısını kurtarmak için planlar yaparken bir yandan da ona ve ailesine yaşatılan acıların hesabını sorumlularından tek tek soracaktır.