BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölüm fragmanı

Son bölümü izleyenin nefesini kesen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 82. yeni bölümüyle 28 Kasım 2017 Salı akşamı ATV'de olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 28 Kasım 2017 Salı akşamı ATV'de...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. son bölümde: Hızır, Ekrem'den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır'ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Hala firar durumunda olan İlyas'ın öfkesi, Mürsel'i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi'den sonra sıra Kimsesiz Yaşar'dadır.

Sitene Ekle