BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.yeni bölüm fragmanı iki bomba oyuncu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm bu akşam yayınlanacak. Son bölümde Zeynep'in ölmesi nedeniyle intikam için geri dönen Hızır ne yapacak? Dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler iki yeni oyuncunun katıldığını gördü. EDHO yeni bölüm detayları haberimizde.

Abone ol

ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba bir giriş yapmıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır'ın intikam için geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. EDHO'nun yayınlanan 73.bölüm fragmanında Hızır, Zeynep'in tabutunu taşırken intikam yemini ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekranda fırtınalar estirecek. 73.bölüm ile ekrana gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır intikam almak için tekrar sahalara dönüyor. Dizinin fragmanını izleyenler de yeni bölümde iki usta oyuncunun yer aldığını gördüler.

İKİ BOMBA OYUNCU KATILDI

Raci Şaşmaz’ın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘ın kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Bu hafta yayınlanacak bölümle ekibe katılacak olan Olgun Şimşek (Yaşar) ve Birol Ünel (Teoman) senaryoya yeni bir soluk getirecek. İlk bölümünden itibaren hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarı yakalayan dizide Olgun Şimşek yetimhanede yetişmiş, sokağın dilini iyi bilen tehlikeli bir adamı canlandıracak. Yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra, kirli hayatından arınması için Türkiye’ye gönderilen Teoman karakterini ise Birol Ünel canlandıracak. Olgun Şimşek ve Birol Ünel, yeni karakteriyle de fenomen olacak gibi görünüyor.