BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,05
ALTIN 2.307,45
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 56. bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 56. yeni bölümüyle 7 Şubat 2017 Salı akşamı ATV'de olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 7 Şubat 2017 Salı akşamı ATV'de...

Hızır Çakırbeyli, CIA'e kafa tutmasının bedelini ağır öder. Tutuldukları yerde yapılan eziyetler karşısında güçlü durmaları çok zor olacaktır.

Çakırbeylilerin ortadan kaybolmasının nedeni kısa sürede anlaşılır. Ünal Kaplan, Hızır'ın kaybının zayıflığına yol açacağını bildiğinden her türlü pazarlığa hazırdır.

Masaya oturmak isteyen Ercüment herkesin oyunu istemektedir. İlyas ise böyle bir pazarlığa asla yanaşmaz. Abisinin bu şartlar karşısında gerekirse oğlunun ölümüne göz yumacağını bilir. Masa üyeleri de Hızır'ın uzlaşmaktansa ölmeyi isteyeceğini bildiği halde Ercüment'in isteklerine boyun eğer.

Diğer yandan yeğeni CIA'in elinde olan Davut operasyon için harekete geçer. Ünal'la birlikte hareket eden Suzi de olanlar karşısında gücünü gösterecektir.

Meryem ve Ceylan aynı acının etrafında bir araya gelirler. Meryem olanları ev ahalisinden saklamak istese de Hayriye Ana bir şeylerin ters gittiğini hemen anlar. Ailesinin başına gelenler yüzünden artık gücü kalmamıştır. Yine de metaneti elden bırakmaz. 

Sitene Ekle