BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı Hızır'ın gizli hamlesi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesecek yeni bölümde Hızır'ın hamlesi Ünal'ı yeni bir tehdidin altına sokuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde İlker, Viktor'un planlarını uygulamaya devam ederken Hızır ailesinin canına kasteden adamları bulmaya çok yaklaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. BÖLÜM NELER OLACAK?

Viktor'un ülkeye girişiyle Ünal Kaplan'ın masası dağılır. Bu olay beraberinde bir savaşı getirecektir. Ünal kendine yöneltilen tehditleri Hızır'ı hedef göstererek başından savmaya alışkındır fakat bu kez geç kalır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı

Hızır Çakırbeyli ikinci kez Ünal Kaplan'dan gizli devletle masaya oturur. Viktor'la karşılıklı çıkarlar doğrultusunda uzlaşma sağlanması gerekmektedir ve Hızır'ın arkasında olan devlet bu sayede kontrolü tekrardan ele alabilecektir. Hızır'ın bu hamlesi güç kaybetmekte olan Ünal'ı yeni bir tehdidin altına sokar.

Avukat Özgür'ün Yaren'le olan arkadaşlığını öğrenen Hızır, Nazlı'ya karşı tepkilidir. Nazlı kendini korumak ve aklamak adına Özgür'ü tehdit eder. Ailesinden uzakta bir başına kalan Meryem'in ise bu sırrı öğrenmesi an meselesidir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 25. SON BÖLÜM ÖZETİ

Boşanma konusunda direten Meryem'in karşısında Hızır'ın sabrı tükendi. Meryem çocuklarını da alıp gitmek istedi fakat Hızır engeline takıldı. Yalnız girdiği evden yalnız çıktı. Amacı ailesini bölmeye çalışmanın aksine bir arada tutmak iken elinde bavuluyla kalakaldı. Nazlı ise oğlunun sünneti bahanesiyle ailenin yakın çevresini evinde ağırlayarak insanlara kendini kabullendirme gayesine neredeyse ulaştı.

Tüm ailenin yıkılmasına sebep olan ayrılık Nazlı'nın elini kuvvetlendirdi. İlker, Viktor'un planlarını uygulamaya devam ederken Hızır ailesinin canına kasteden adamları bulmaya çok yaklaştı. Şüphelerinden emin olmak adına Ünal Kaplan'dan toplantı talep eti; fakat ticaret yapmak yerine sadece birbirinin arkasından iş çevirenlerin olduğu masada hiç ummadığı bir tavırla karşılaştı.