BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.yeni bölüm fragman yayınlandı Reha öldü

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.son bölümü ile şoke etti, Reha öldü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Reha'nın ölümü izleyici şoke etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 103.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 104.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 103.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; "Bir evladımızı kaybettik..." Ekrem'in maşası olarak ölüm saçan Kudret, yaptığı ilk eylemle, Tipi'nin canından can almıştır. Dayısının ölümüne neden olan herkesten intikamını alana kadar da durmaya niyeti yoktur. Ekrem'den sonra Cia'nın kontrolünde icraatlarına devam edecek olan Kudret'i durdurmak için harekete geçen Şahin Ağa ise yaptığı planla oğlu Reha'yı ölüm sırasında başa taşıdığını tahmin bile edemez.

Üst üste yaşanan ölümlerin ardındaki gizli isim olarak bilinen Ünal'ın, taraf seçmekten başka şansı kalmamıştır. Kendi hayatını devam ettirebilmek için Hızır'ın hayatına son vermesinin şart olduğunun artık o da farkındadır. Her yaşanan kayıpla bir kere daha darmadağın olan Çakırbeyliler, ne pahasına olursa olsun sevdiklerine yaşatılan acıların hesabını sormaya karalıdırlar. Bunun için çok ince bir oyun kurmakla uğraşırlarken, artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Şahin Ağa'nın herkesten habersiz bir plan yapıp, kendini tehlikeye atabileceği akıllarına gelmez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 104.YENİ BÖLÜM FRAGMANI