BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  MEDYA

Eşkiya 73.bölüme Demet Akalın damga vurdu bomba sahne

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle dün akşam ekranlara damga vurdu. EDHO 73.bölümde Zeynep'in toprağa verilmesi sahnesi herkesi ağlattı. Eşkiya'nın 73.bölümünde ise Demet Akalın'ın türkü söylemesi geceye damga vurdu.

Abone ol

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün yayınlanan son bölümüyle ekranlardaydı. Hızır ve Meryem'in kızı Zeynep'in öldürülmesi sonucu geceye toprağa verilme sahnesi damga vurdu. Sürpriz olan ise Demet Akalın'ın türkü söylemesi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölümü izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı. Çiftlik hayatı yaşadıktan sonra kızı Zeynep'in öldürülmesi sonucu tekrar mafya hayatına dönen Hızır'ın sahnesi geceye damga vurdu.

DEMET AKALIN TÜRKÜ SÖYLEDİ

Demet Akalın 2 gün önce instagram hesabından yaptığı paylaşımla bir sürpriz geleceğini duyurmuştu. Stüdyoya giren Demet Akalın'ın sevdiği dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için türkü söyledi. İzleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Demet Akalın'ın performansı damga vurdu. İşte sosyal medyanında gündemine oturduğu o sahne