BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir'de kan donduran cinayet! Metal dolapta...

Eskişehir'de kan donduran bir olay yaşandı. 4 gündür kayıp olan iş adamının ortağı tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Abone ol

Eskişehir'de, 4 gündür kayıp olan iş adamının ortağı tarafından vahşice öldürüldükten sonra bir metal dolaba konularak tarlaya atıldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 16 Kasım sabahı evinden TEKSAN Sanayi Sitesi'ndeki makine parçası üretimi yapılan iş yerine giden Güven Yıldırım'ın (53) akşam eve dönmemesi üzerine ailesi polise başvurdu.

MOBESE İNCELEMEYE ALINDI

Evli ve 2 çocuk babası Yıldırım'ı aramak için çalışmalara başlayan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalar sonucu Yıldırım'ın en son iş ortağı Yersel Deniz Y. (26) ile görüştüğü belirlendi.

KAFASINA DEFALARCA ÇEKİÇLE VURUP

İddialara göre, 16 Kasım sabahı Güven Yıldırım ile Yersel Deniz Y. arasında iş yerinde bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın da kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Yersel Deniz Y., iş ortağını, kafasına defalarca çekiçle vurarak öldürdü. Daha sonra şüpheli Yersel Deniz Y., cesedi naylon poşetlere sarıp, iş yerinde bulunan metal giysi dolabına koyarak kendisine ait pikap tarzı aracıyla kent merkezine 24 kilometre uzaktaki Yukarıkartal Mahallesi'nde kendilerine ait bir tarlaya götürerek bıraktı.

CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ'NİN BAŞARILI ÇALIŞMASI

Olayı aydınlatan Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yeri inceleme ve jandarma ekipleriyle birlikte cesedin bırakıldığı tarlaya giderek burada incelemelerde bulundu.

Yıldırım'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı Yersel Deniz Y. de, Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından emniyete götürüldü.Olayla alakalı soruşturma sürüyor.