BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

Eski vekilden ailesine son veda

İstanbul Bakırköy’de silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Milletvekili Adnan Yıldız’ın eşi ve kızı, son yolculuğuna uğurlandı. <br/>Eski...

Abone ol

İstanbul Bakırköy’de silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Milletvekili Adnan Yıldız’ın eşi ve kızı, son yolculuğuna uğurlandı.
Eski ANAP’lı vekillerden Adnan Yıldız, eşi Firuze Yıldız ile çocukları Betül ve Kamil Yıldız ile dün erken saatlerde evinin önünde bindikleri otomobilde silahlı kişilerce saldırıya uğramış, olayda eşi ve kızı hayatını kaybetmiş, kendisi ile oğlu yaralanmıştı. Saldırıda ölen Adnan Yıldız’ın eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız için Eyüp Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.
Eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz’ın çelenk gönderdiği cenaze törenine MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Meral Akşener, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, CHP eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Spor Kulübünün eski yöneticilerinden Murat Aksu’nun yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Cenaze törenine, dünkü saldırıda yaralanan eski milletvekili Adnan Yıldız ile oğlu Kamil Yıldız’ın kolları sarılı olarak katıldığı görüldü. Bitkin olduğu gözlenen eski milletvekili Adnan Yıldız, Eyüp Camisi’nin B Kapısı girişinde oturduğu sandalyede taziyeleri kabul ederken oğul Kamil Yıldız ise, tabutun konduğu musalla taşında kolu sarılı halde taziye dileklerini kabul etti.
Anne-kızın cenazesi, kılınan namazın ardından cenaze aracına konuldu. Betül Yıldız’ın bulunduğu tabutun üzerine gelinlik duvağı bırakılırken cenaze aracını Eyüp Camii’nden Zeytinburnu Kozlu Mezarlığına doğru hareket ettiği sırada baygınlık geçirenler oldu.
(İHA)