BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,82
ALTIN 2.478,32
HABER /  GÜNCEL

Eski vekilden ailesine son görev

İstanbul Bakırköy’de dün düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Anavatan Partisi İstanbul eski Milletvekili Adnan Yıldız’ın eşi ve kızının c...

Abone ol

İstanbul Bakırköy’de dün düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Anavatan Partisi İstanbul eski Milletvekili Adnan Yıldız’ın eşi ve kızının cenazesi, son yolculuğuna uğurlanıyor. Saldırıda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız cenazeye kolları sarılı olarak kabul ediyor.
ANAP’lı eski vekillerden Adnan Yıldız, eşi Firuze Yıldız ile çocukları Betül ve Kamil Yıldız ile dün erken saatlerde evinin önünde bindikleri otomobilde silahlı kişilerce saldırıya uğramış, olayda eşi ve kızı hayatını kaybetmiş, kendisi ile oğlu yaralanmıştı. Saldırıda yaşamını yitiren Adnan Yıldız’ın eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız için Eyüp Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye, dünkü saldırıda yaralanan eski milletvekili Adnan Yıldız ile oğlu Kamil Yıldız’ın da katıldığı görüldü. Bitkin oldukları dikkat çeken baba-oğulun sol kollarının sargılı olduğu da gözlendi. Eski milletvekili Adnan Yıldız, Eyüp Camisi’nin B Kapısı girişinde oturduğu sandalyede taziyeleri kabul etti. Kamil Yıldız ise, tabutun konduğu musalla taşında kolu sarılı halde taziye dileklerini kabul etti.
Anne-kızın cenazesinin ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı ardından Kozlu Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.
(İHA)