BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54
HABER /  GÜNCEL

Eski sevgilisiyle birlikte 4 kişiyi bıçakladı! Gülerek gitti...

Samsun'un Canik ilçesinde Yonca S., eski erkek arkadaşı ile birlikte 4 kişiyi bıçakla yaraladı. Erkekler hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan Yonca S. ve arkadaşı Gaye U.'nun gülmeleri dikkat çekti!

Abone ol

SAMSUN'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dün akşam saat 23.00 sıralarında E.C.D. (22) eski sevgilisi Yonca S. (28) adlı kadın arasında sosyal medyadaki bir paylaşıma yapılan yorumdan dolayı telefonda tartışma çıktı. Daha sonra buluşan Engincan D. (22) ile Yonca S. arasındaki tartışma devam etti.

İddia göre, Engincan D., Yonca S.'yi darp etti. Yonca S. adlı kadın da üzerindeki bıçakla Engincan D. ve arkadaşları C.R.A. (28) ile E.C.İ.'yi (25) bıçaklayarak yaraladı. Bu sırada olayı ayırmak isteyen B.K.D.(23) de kazara elinden yaralandı. Yaralılar, 112 acil sağlık ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yonca S.'nin gözaltında mahkemeye çıkarırken gülmesi yanındaki polisi de kızdırdı.

Engincan D. kendisini Yonca S.'nin arkadaşı Gaye U. (20) adlı kadının bıçakladığını, C.R.A. ise Yonca S. ile Gaye U. adlı kadınların kendisini bıçakladığını ileri sürdü. Görgü şahitleri ise Gaye U.'nun elinde bıçak gördüklerini ve olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Yonca S. ve Gaye U.'yu gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan 2 kadın, Samsun Adliyesine sevk edildi. İki kadının da gözaltında gülmeleri dikkat çekti.