BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  GÜNCEL

Eski sevgilinin aşk mesajına 2 yıl hapis

Ayrıldığı sevgilisini telefonla taciz eden, son olarak evinin karşı duvarına aşk mesajları yazarak tacizini sürdüren adama 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Abone ol

ADANA'da kendisini terk eden sevgilisi 34 yaşındaki E.K.'nın sokağına aşk mesajları yazdığı ileri sürülen 26 yaşındaki Serdal Ö. hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nde 20 Aralık 2013'te meydana geldi.

İddiaya göre, Serdal Ö., 2 yıl önce eşine boşanma davası açan E.K. ile tanışıp birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra kadın, Serdal Ö.'nün kıskançlıkları ve evi ihmal etmesi üzerine ayrılma kararı alıp, ailesinin yanına yerleşti. Bu duruma öfkelenen Serdal Ö. de E.K.'yi barışması için sürekli telefonla taciz edip, evinin önüne gelip ikna etmeye çalıştı. Genç kadının şikayeti üzerine Serdal Ö.'ye 3 ay uzaklaşma cezası verildi. Ceza süresi biten Serdal Ö., E.K.'nin yaşadığı evin önüne giderek konuşmak istedi. Ancak olumsuz yanıt alınca, sokakta bulduğu alçı parçası ile evin karşısındaki duvara 'Söyle kim için atıyor bu yürek', 'Can cazım' ve 'Emo' yazıp, kalp şekilleri çizdi.

99c0217cd8c90315_480x270.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

E.K. ve ailesinin şikayetçi olması üzerine olay yerine gelen ekipler, Serdal Ö.'yü gözaltına aldı. Serdal Ö., polis merkezine götürülürken, "Allah'ına kadar seviyorum. Ölümüne seviyorum" diye bağırdı. Serdal Ö., ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CİNSEL TACİZ SUÇLAMASIYLA YARGILANACAK

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Serdal Ö. hakkında 'cinsel taciz' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.