BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Eski sevgili dehşet saçtı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde ayrıldığı eski sevgilisinin erkek arkdaşını ve çorbacıda bulunan taksiciyi öldürdü.

Abone ol

Yeni sevgili Ömer Anşin ile arkasına saklanmaya çalıştığı taksi şoförü Mustafa Sunar'ı öldürüp, kaçtı. Olay, bugün saat 06.30 sıralarında, Altındağ semti Kemalpaşa Caddesi üzerindeki bir çorbacıda meydana geldi.

İşsiz olan, 31 yaşındaki Ömer Anşin, bir süre önce birlikte olmaya başladığı kadının eski sevgilisi Ö.P. ile husumet yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde ikili arasında telefonda tartışma yaşandı. Bulunduğu yerin adresini veren Anşin, Ö.P.'yi çorbacının önünde beklemeye başladı.

"VURACAĞIMI SÖYLEDİM" DEDİ, VURDU

Otomobille çorbacının önüne gelen Ö.P., tabancayla araçtan indi. Elindeki silahla üzerine doğru koşan Ö.P.'yi gören Anşin, kurşunlara hedef olmamak için çorbacıya girdi. Anşin'in peşinden içeri giren Ö.P., bağırmaya başladı. Anşin, öfkeden deliye dönen Ö.P.'nin kendisini vurmaması için, o sırada mekanda çorba içen taksi şoförü Mustafa Sunar'ın (38) arkasına saklandı. Ö.P., görgü tanıklarının ifadelerine göre, "Seni vuracağımı söylemiştim" diyerek silahını ateşledi. Tabancadan çıkan kurşunlarla Sunar, sağ yanağından yaralandı. Sunar'ın arkasına saklanan Anşin de boğazından vuruldu. İki yaralı kanlar içinde yere düşerken, zanlı dışarı çıktı. Hırsısını alamayarak geri dönen Ö.P., yüzüstü yerde kalan Anşin'in sırtına bir kez daha ateş etti. Ardından koşarak dışarı çıkan Ö.P., geldiği otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

GÜVENLİK KEMARASI KAYITLARINA EL KONULDU

Çorbacıda yaşadıkları olay karşısında şoka giren müşteri ve çalışanlar durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Anşin'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalede bulunulan Mustafa Sunar da ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sunar, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına el koyup, emniyete götürdü. Çorbacıdaki incelemelerin ardından Anşin'in cesedi çağrılan cenaze aracıyla İzmir Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu'na kaldırıldı. Manisa'nın Turgutlu İlçesi yönüne plakası henüz belirsiz otomobille kaçan zanhlı Ö.P.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Olayla ilgilisi olmayan Sunar'ın ölümüne, arkadaşları tepki gösterdi. Zanlının biran önce yakalanmasını istediklerini dile getirdi.

Olayla ilgili sorşturmanın sürdüğü bildirildi.