BIST 9.663
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.496,98
HABER /  GÜNCEL

Eski ortağa inanılmaz seks tuzağı!

Antalya'da eski ortağını karısıyla birlikte tuzak kuran muhtar, adliyeye sevk edildi

Abone ol

Antalya'da birlikte kahvehane işlettiği eski ortağına karısıyla aşk tuzağı kurup, çağırdıkları evde el ve ayaklarını bağlayarak işkence yaptığı iddia edilen köy muhtarı Musa A., eşi ve iki adamıyla gözaltına alındı.

Antalya'nın Elmalı İlçesi'ne bağlı Düden Köyü'nün muhtarı Musa A., köyde yaşayan arkadaşı Yılmaz Ç. ile bir süre ortak kahvehane işletti ancak kısa süre önce arası açılan ikili ortaklığı bozdu. Habertürk'te yer alan habere göre bankadan kredi çeken Yılmaz Ç. işyerinin borçlarını ödeyip işletmeyi devraldı. İddiaya göre, bunu içine sindiremeyen Musa A., eski ortağına inanılmaz bir tuzak hazırladı ve eşi H.A.'dan eski ortağını arayıp buluşma teklifi yapmasını istedi. Kocasının isteği üzerine Yılmaz Ç.'yi arayan H.A., ''Senden hoşlanıyorum. İstersen buluşabiliriz'' teklifinde bulundu ve bu teklifi kabul eden Yılmaz Ç.'yi, Antalya'da bir akrabalarına ait eve davet etti.

AŞK TUZAĞINA BÖYLE DÜŞTÜ

Başına geleceklerden habersiz bir şekilde belirtilen adrese giden Yılmaz Ç.'ye kapıyı açan H.A., karşıladığı adamı salona oturtup beklemesini istedi. Kadın salondan çıktıktan sonra odaya eşi Musa A. ve adamları M.K. ile M.T.K. girdi. İddiaya göre, Musa A. ve iki adamı, el ve ayaklarını bağladıkları Yılmaz Ç.'ye işkence yaptı. Gece boyunca dayak yiyen Yılmaz Ç.'yi, ''Olanları kimseye anlatma'' diye tehdit ettikleri de ileri sürülen üçlü, daha sonra adamı serbest bıraktı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE

Evden çıkınca polise başvuran Yılmaz Ç., muhtar Musa A., eşi ve adamlarından şikayetçi oldu. Antalya Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 'Hürriyeti tahdit', 'darp' ve 'tehdit' suçlarından ifadeleri alınan 4 şüpheli, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.