BIST 9.571
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.474,10
HABER /  GÜNCEL

Eski genelev çalışanı üzerine kayıtlı hattı FETÖ firarisi kullanmış

BALIKESİR'deki bir genelevin eski çalışanı adına kayıtlı cep telefonu numarasında "ByLock" tespit edilirken, yapılan teknik incelemede, bu hattın, Fatih Üniversitesi eski rektörü ve Teksas'taki North American Üniversitesi'nde halen rektörlük yapan FETÖ firarisi Şerif Ali Tekalan tarafından kullanıldığı belirlendi

Abone ol

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları tespit edilen ve haklarında yakalama kararı verilen 46 şüpheliye yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 30'a çıktı.

Manisa'da yakalanan şüpheli erkek N.D'nin, Balıkesir'deki bir genelevin eski çalışanlarından olduğu ve üzerine kayıtlı numarada "ByLock" bulunduğu tespit edildi.

Yapılan teknik incelemede bu hattı, N.D'nin değil, Fatih Üniversitesi eski rektörü firari Şerif Ali Tekalan'ın kullandığı tespit edildi.

FİRARİS TEKALAN ABD'DE REKTÖR: Tekalan'ın hakkında, terör örgütü kurma, yönetme ve üye olma suçlarından 7 soruşturma bulunduğu ve halen Teksas'taki North American Üniversitesi'nde rektörlük yaptığı öğrenildi.

28 Eylül'de, Balıkesir merkezli 15 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda haklarında yakalama kararı verilen 46 şüpheliden 22'si gözaltına alınmıştı.

FETÖ firarisi Tekalan ABD'de rektör oldu

Şerif Ali Tekalan kimdir şu an nerede? Mehmet Görmez ile...