BIST 9.052
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.296,28
HABER /  GÜNCEL

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz yatağında silahla vurulmuş halde bulundu. Ekiplerin incelemesi sonrası Yavuz Yılmaz'ın babası Mesut Yılmaz'a ait tabancayla intihar ettiğinin belirlendiği öğrenildi.

Abone ol

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki büyük oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın yatağında ölü bulunduğu belirtildi. Komşuların ifadesine göre evden tek el silah sesi duyuldu. Polis ekipleri Yavuz Yılmaz'ın babası Mesut Yılmaz'a ait tabancayla intihar ettiğini belirledi.

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU: İş adamı Yavuz Yılmaz'ın yatağında silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ÇİLİNGİRLE İÇERİ GİRİLDİ: Yavuz Yılmaz gece şoförü tarafından tek başına yaşadığı evine bırakıldı, sabah kapıyı açan olmadı. Çilingirle içeri girildikten sonra yatağında ölü bulundu. Mesut Yılmaz'ın bugün hayatını kaybeden oğlunun korumaları, verdiği ilk ifadede "Sabah çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler. 

 4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI: Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölü bulunmasıyla ilgili evdeki inceleme tamamlandı.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın da bulunduğu sırada Olay Yeri ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, Yavuz Yılmaz'ın babası Mesut Yılmaz'a ait tabancayla intihar ettiğinin belirlendiği öğrenildi. 

Soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yavuz Yılmaz'ın şoförü, koruması ile evde çalışanlar olmak üzere toplam 4 kişinin ifadeleri alındı. Polis ekiplerinin olaya ilişkin çalışmalarını detaylı bir şekilde devam ettiği, her ihtimali titizlikle değerlendiği öğrenildi.

MESUT YILMAZ TÜRKİYE'YE DÖNDÜ: Eski Başbakan Mesut Yılmaz, büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD’den İstanbul’a döndü. 

Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD’den Türkiye’ye döndü. 



3 YIL FLÖRT ETMİŞTİ:
Mesut Yılmaz'ın vefat eden oğlu Yavuz Yılmaz, bir dönem spor spikerliği yapan Neşe Sapmaz'la yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Yaklaşık üç yıldır flört eden ve herkesin evlenecekleri gözüyle baktığı Yavuz Yılmaz ile Neşe Sapmaz 2015 yılında yollarını ayırmıştı.

MECLİS'TE YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE MESAJLARI: Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi Meclis'te bütçe çalışmalarının yapıldığı sırada geldi. AK Parti, CHP ve MHP'den Yılmaz ailesine taziye mesajları verildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada; ''Yılmaz ailesinin acısını paylaşıyorum. Büyük bir üzüntü duydum'' dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun vefatı dolayısıyla Yılmaz ailesine başsağlığı diledi. CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla kardeşi Hasan Yılmaz ve amcası Turgut Yılmaz'ı telefonla aradı. Mehmet Yavuz Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu, Yılmaz ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. 

YAVUZ YILMAZ KİMDİR? Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yılmaz, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Georgetown Üniversitesi'nde eğitim aldı. Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı. 

CHP'DEN ADAY OLAMAMIŞTI: Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı. 

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiMesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiMesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiMesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden intihar ettiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden öldü intihar mı etti

Neşe Sapmaz kimdir Yavuz Yılmaz'la üç yıl aşk yaşamıştı