BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Eski bakandan medyaya fırça

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevden alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Bakanlar Kurulu 'nda yaptığı değişikliğin ardından görevinden alınan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin , medyaya çattı.

"Açıklamalarım çarpıtılıyor. Artık kasıt arıyorum."

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında medya mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını ve kamuoyunu yanıltıcı mahiyette yansıtıldığını belirterek, ''Medyanın, Bakanlık dönemimden bu yana yaptığım her açıklamayı cımbızlama yöntemiyle farklı yerlere çekme çabasını hala devam ettiriyor olması doğrusu düşündürücüdür, bir kasıt olduğu izlenimini vermektedir'' ifadesinin kullandı.

Grup toplantısı sonrasında bazı medya mensuplarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisiyle ilgili yorumlarının sorulması üzerine kendisinin siyasi görüşleri hakkında değerlendirmede bulunamayacağını söylediğini bildiren Şahin, buna rağmen bazı medya organlarının bundan farklı anlamlar çıkararak kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici bir tutum takındığını savundu.

Şahin, açıklamasında şunları kaydetti:

''Kurulduğumuz günden bu yana partimiz içine ekilen her türlü fitne tohumu nasıl çürümeye mahkum olduysa, bundan sonra da bu çabaların akıbeti farklı olmayacaktır. Bizim siyasi anlayışımızda hesaplaşma değil, helalleşme esastır. Bizim teamüllerimizde hizmet bayrağı Allah'ın izni, milletin teveccühü, Genel Başkanımızın ve teşkilatlarımızın takdiriyle devranılır, devredilir. Bu hassasiyetle hangi kademede ve konumda olursa olsun, vatana ve millete hizmet sevdasını yüreğinde hisseden her bir AK Parti 'li gibi ben de üstlendiğim her sorumluluğu hakkıyla yerine getirmenin gayreti içinde oldum, bundan sonra da aynı gayretle çalışmalarımı sürdüreceğim.''