BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32
HABER /  GÜNCEL

Eski AKP'li vekilden korkunç provokasyon

AK Parti'den istifa eden vekillerden Fevzi İşbaşaran provokasyona başladı. İşbaşaran'ın Erdoğan'ın sağlığı üzerinden yaptığı provokasyon dehşete düşürdü.

Abone ol

İNTERNET HABER - AK Parti'den istifa eden Fevzi İşbaşaran, dün gece işbaşındaydı. İşbaşaran Erdoğan'ın yoğun bakımda olduğunu iddia ederek aşağılık bir provokasyona imza etti.

Sosyal medyaya ayaklandıran iddia ile gündeme oturan İşbaşaran, "Başbakan yoğun bakımda... Allah kimseye böyle kader göstermesin !! Bir hırsız olarak gitti... Asla üzülmem ... " diye yazdı.

TEPKİLER YAĞDI

"Erdoğan'ın ölümü üzerine hesap yapıyorlar" iddialarını haklı çıkaran bu provokasyona tepkiler yağdı. İşbaşaran'ın, "Erdoğan yoğun bakımda' dediği saatlerde Başbakan konutunda çalışıyordu.

ORAY EĞİN YALANI ORTAYA ÇIKARINCA KIRMIZI NOKTALI KARŞILIK ALDI. İŞBAŞARAN CİNSEL MESELELERİ AÇTI (TIKLA OKU)

Bir çok Ankara muhabiri tarafından iddiası yalanlayan Fevzi İşbaşaran, "Beni neden anlamıyorsunuz ? Başbakanlık bir açıklama yapsın " Haber yalandır, Başbakanımız programlarına aynen devam edecek" Desin.." diyerek kendini savunmaya çalıştı.

ERDOĞAN'IN PROGRAMINDA İPTAL YOK

Bunun üzerine twitter üzerinden CNN Türk Ankara muhabiri aldığı bilgiyi; "Başbakanlık kaynakları, Erdoğan'ın yoğun bakımda olmadığını ve bugünkü mitingleri gerçekleştireceğini söyledi. Herhangi bir iptal yok" sözleriyle aktardı. 

(BAŞBAKANLIKTAN ERDOĞAN AÇIKLAMASI -YENİ )

İşte Fevzi İşbaşaran'ın Erdoğan iddiaları;

*"Başbakan yoğun bakımda ..... Yanlış bilgi olsun isterim.. Yaşadıkları çok ağır.." *"Allah insana bir ömür veriyor.. Bir de akıl.. Kader tam da ikisinin ortasında.. Allah Tayyip Bey'in günahlarını af etsin.

*Dün öğleden sonra 17.00'den beri bilgi sahibiydim. Allah kimseye böyle kader göstermesin !! Bir hırsız olarak gitti... Asla üzülmem ...

*Ölüm üzerine hiç hesap yapmam.. Hele siyasette asla.. Ben bunları yazarken belki ben ölmüş olabilirim .. Ama, Başbakan dopingle bu kadar !

*Başbakan'ın siyasete ve propagandaya sağlığı uygun olmayabilir.. Ak Parti 12 yıllık bir Parti. Kurumsallaşmalı. Yoluna devam etmeli..

*Ben Türkiye için ciddi bir şey yazdım. insan ömrü ile devlet ömrü çok farklı. Ülkesini seven herkes bunu düşünmeli..."

İŞTE ATTIĞI TWİTLER

fevzi işbaşaran twit.png