BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,54
HABER /  GÜNCEL

Eski AK Partili vekilden karar açıklaması!

17-25 Aralık'tan sonra partisinden istifa eden eski AK Parti milletvekili Hasan Hami Yıldırım operasyon kararını yorumladı.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkındaki karar saat 14.00'da açıklandı. Ekrem Dumanlı serbest kalırken Hidayet Karaca tutuklandı.

Cemaat operasyonu kapsamında bugün mahkemenin verdiği kararda Fethullah Gülen hakkında da yakalama kararı çıktı.

Hasan Hami yıldırım kararı İnternethaber'e yorumladı:

KENDİNE DÜŞMAN BELİRLEDİ, CAMBAZA BAK!

Türkiye adına üzücü bir durum. Her açıdan dışarıya da, içeriye de izah edilemeyecek bir karar. Karar sürecinde, gözaltına alma anından itibaren yaşanan sürece baktığımızda basından izlediğim kadarıyla peşpeşe hukuksuzluklar yaşandı, hukuk hepimize lazım. Türkiye 21. yüzyılda bunları çoktan aşmış olması lazımdı.

Son bir yıldır siyasi iktidar kendine bir düşman belirledi, bu belirlediği düşmanla kendi gündemini oluşturmaya çalışıyor. bu kadar yolsuzluk iddiaları var, hukuksuzluklar yaşanıyor. Bu yaşananları bunlara meşru bir zemin arayışı olarak görüyorum. Böyle bir düşmanlaşmaya girdiler, toplumu böldüler. Ortada kimsenin ne olduğunu bilmediği bir çözüm süreci var, hani diyorlar ya "cambaza bak" malesef Türkiye bunları yaşıyor.

FUAT AVNİ KİM?

Bu konuda herkes çok farklı şeyler söylüyor, benimki de onlardan çok farklı değil. Ona fenomen diyorlar ya galiba da öyle. Yazdıkları çıktığına göre, ben, Fuat Avni'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın birisi veya birileri olduğunu düşünüyorum.

HÜSEYİN GÜLERCE CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE DEDİ, FUAT AVNİ "OPERASYON OLABİLİR" DEDİ, NE DİYECEKSİNİZ?

14 Aralık'tan bu yana ben özel olarak Hüseyin Gülerce'yi takip etmedim ama ifadeye çağrılanlardan farklı bir muameleye tabii tutulduğunu biliyorum. Diğerlerinin de aynı muameleye tabii tutulması gerekirdi. Fuat Avni twitter kullanıcısının yazdıkları tüyler ürpertici bir şey. Ben baştan beri takip etmiyorum ama yakın zamanda yazdıkları doğru çıktı, inşallah bu yazdıkları doğru çıkmaz, allah korusun.