BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.244,79

Eşini ortağıyla yatakta basmıştı! Avukattan bomba sözler

Eşini ortağıyla yatakta basmıştı! Avukattan bomba sözler

BODRUM'da, eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö. tarafından öldürülen iş adamı Ali Özdemir'in ailesinin avukatı Göray Karadut, "Bu dava, namus davası değil; bana göre namussuzluk davası." dedi.

Eşini ortağıyla yatakta basmıştı! Avukattan bomba sözler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir ay önce kaybolan iş adamı Ali Özdemir, ormanlık alanda ölü bulunmuştu. İş adamının arkadaşı olduğu belirtilen kişi tutuklanmış ve cinayetin arkasında ihanet olduğu ortaya çıkmıştı. Bodrum’da eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği ortağı Ali Özdemir’i öldüren Mustafa Özbelen ifadesinde eşi Tuğba ile ortağının mesajlaşmalarını ve daha sonra onları kendi evinde ilişkiye girerken nasıl gördüğünü ayrıntılı olarak anlatmıştı. Eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö. tarafından öldürülen iş adamı Ali Özdemir'in ailesinin avukatı Göray Karadut, olayla ilgili açıklama yaptı. Karadut, "Bu dava, namus davası değil; bana göre namussuzluk davası. Mustafa'nın bu ilişkiyi, 6 yıl evin içinde aynı kişilerle yaşadıktan sonra daha yeni öğrenmiş olması mümkün değil" dedi.

Eşini ortağıyla yatakta basmıştı! Avukattan bomba sözler

Bitez Mahallesi'ndeki Gumsal Beach Club'ın işletmeciliğini yapan, aynı zamanda unlu mamuller ve pastane zinciri sahibi, 2 çocuk babası Ali Özdemir, 6 Ocak günü ortadan kayboldu. Yakınlarının kayıp ihbarı üzerine iş adamı Özdemir için arama çalışması başlatıldı. Özdemir'in kaybolmasının ardından 12 Ocak'ta da eski ortağı kafeterya işletmecisi Mustafa Ö., tarım ilacı içerek, intihar girişiminde bulundu. Mustafa Ö., tedavisinin ardından 15 Ocak'ta Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek, Özdemir'i tabancayla vurup, birlikte yaşadıkları evde öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Ö., itirafından sonra Özdemir'in cansız bedenini sakladığı yeri de gösterdi. Özdemir'in cenazesi, Çırkan Mahallesi Pedasa Dağı eteklerinde bulundu. Mustafa Ö. dışında eşi T.Ö., kayınpederi Ali S., kayınvalidesi F.S., baldızı K.S. ve arkadaşı Rus avukat A.K.'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Mustafa Ö. ile kayınpederi Ali S. tutuklandı.

Eşini ortağıyla yatakta basmıştı! Avukattan bomba sözler

Nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde T.Ö., eşi Mustafa Ö.'nün eski ortağı Ali Özdemir ile olan ilişkisini anlattı. Yasak aşkı itiraf eden T.Ö. ile F.S., K.S. ve Rus avukat A.K.'nin de aralarında bulunduğu 10 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ali Özdemir'in cenazesi, memleketi İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde toprağa verildi

Eşini ortağıyla yatakta basmıştı! Avukattan bomba sözler

AVUKATTAN AÇIKLAMA: Ali Özdemir cinayetiyle ilgili aile avukatı Göray Karadut, açıklama yaptı. Mustafa Ö.'nün cinayeti namusu için işlediği iddialarının doğru olmadığını savunan Karadut, "Mustafa Ö., bir iş yapmış; acemice yapmış. Yetmiyormuş gibi ifadelerin büyük bölümü çelişkili. Kayınpederiyle söyledikleri, birbirini tutmuyor" dedi.