BIST 8.728
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.240,72
HABER /  GÜNCEL

Eşini iki çocuğunun önünde öldürdü!

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde eşinden boşanmak üzere olan Gökhan Çadırcı, Hülya Çadırcı'yı iki çocuğu önünde bıçakladı.

Abone ol
İstanbul'da Gökhan Çadırcı, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak üzere olduğu Hülya Çadırcı'yı iki çocuğunun önünde bıçakladı. Hülya Çadırcı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken kaçan eşi Gökhan Çadırcı birkaç sokak ötede yakalandı.

İddiaya göre Hülya Çadırcı yanında çocuğuyla beraber Ateşehir Mahallesi Kiremit Sokak'ta yürürken, arkalarından gelen eşi Gökhan Çadırcı kadınla tartışmaya başladı. Yüksek sesle tartışan çift arasında kavga çıktı. Bu sırada yoldan geçen bazı mahalle sakini kadınlar kavgayı ayırmak istedi. Ancak buna izin vermeyen Gökhan Çadırcı, yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp, eşi Hülya Çadırcı'ya saplamaya başladı.
 
KALBİNE 2 BIÇAK DARBESİ
 
Öfkeli koca, ikisi kalbinden olmak üzere eşini vücudunun 5 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Hülya Çadırcı'yı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yoğun Bakım Servisi'nde ameliyata alınan Hülya Çadırcı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
YARIM SAAT SONRA YAKALANDI
 
Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından, vatandaşlar yol ortasındaki kanları suyla temizledi. Bu sırada, kaçan Gökhan Çadırcı ise yarım saat sonra birkaç sokak ötedeki Reyhan Sokak'ta yakalandı. Katil zanlısı sorgulanmak üzere Dudullu Polis Merkezi'ne götürüldü.
 
BOŞANMA AŞAMASINDAYDILAR
 
Katil zanlısı Gökhan Çadırcı ile eşi Hülya Çadırcı'nın boşanma aşamasında olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı belirtildi. Olayın meydana geldiği sokaktaki bir vatandaş, “Bir kadın çığlık atıyordu, adamın biri kadının üzerine çıkmış, başka bir kadın da ayırmaya çalışıyordu. Kadının yanında küçük bir çocuk da vardı. Adam kadını bıçakladıktan sonra kaçtı" diye konuştu.
 
Polisin olayla ilgli soruşturması devam ediyor.