BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.474,99
HABER /  GÜNCEL

Eşini görebilmek için nöbet tutuyor

Sanatçı Ebru Gündeş, gözaltına alınan eşi Reza Zarrab'ı görebilmek için günlerce hastanede nöbet tuttu.

Abone ol

İSTANBUL'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş'i perişan etti.

Gözaltında tutulan ve 12 saatte bir sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Zarrab'ı 1 dakikalığına da olsa görebilmek için hastaneden ayrılmayan Ebru Gündeş, eşinin dün savcı karşısına çıkarılacağını duyunca Çağlayan Adliyesi'ne koştu.
 

ZARRAB GÖZALTINDA FENALAŞTI

Şarkıcı Ebrü Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın gözaltı süresinde fenalaştığı iddia edildi. 29 yaşındaki Bakülü iş adamının şeker hastalığı nedeniyle özel bir beslenme programı bulunduğu söyleniyor. Emniyette yakınlarını bekleyen görgü tanıklarının iddilarına göre olay operasyonun başladığı günün akşamında yaşandı. Polislerin izin vermemesi nedeniyle ilaçlarını alamayan ve diyetine uygun beslenemeyen Zarrab fenalaştı. Durumunun ciddiye gitmesi üzerine işadamının özel doktoru hastaneye geldi. Birden fazla sağlık sorunu olduğu konuşulan Zarrab o gece Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.


O SES TÜRKİYE KARARI 

Gündeş'in "O Ses Türkiye" yarışmasının salı akşamı yapılacak canlı yayınına katılacağı, ancak yılbaşı özel bölümünün çekimlerine katılmakta kararsız olduğu öğrenildi.