BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  GÜNCEL

Eşine ateş etti 2.5 yaşındaki kızını vurdu!

Samsun'da evi terkeden eşine tabanca ile ateş eden Yakup B., 2.5 yaşındaki kızını vurdu. Minik kızın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor...

Abone ol

SAMSUN'da, şiddet gördüğü için evden ayrılıp, polise şikayetçi olan eşi Esra Y.'ye (22) tabancayla ateş eden Yakup Y, 2.5 yaşındaki kızı  B.Y.'yi vurarak ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan zanlı gözaltına alındı.

Olay, dün İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 2 çocuk annesi Esra Y., 5 yıllık eşi Yakup Y.'den şiddet gördüğü iddiasıyla 3 ay önce evi terk edip baba evine yerleşti. Genç kadın, daha sonra da polise giderek eşinden şikayetçi oldu.

APARTMAN GİRİŞİNDE KIZINI KARNINDAN VURDU

Dün kızı B.Y. ile çarşıya çıkan Esra Y., işlerini bitirip eve dönerken apartman girişinde eşi Yakup Y.'nin saldırısına uğradı. Yakup Y., üzerindeki tabancayla eşine ateş etti. Saldırırda Esra Y. yara almazken, yanında bulunan kızı B.Y. sol karın boşluğundan tek kurşunla yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçtı.

MİNİK KIZ YOĞUN BAKIMDA TUTTULUYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra amblansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yoğun Bakım Ünitesin'de tedavi altında tutulan B.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Polis, olayın ardından kaçan ve çok sayıda sabıkalı olduğu belirtilen Yakup Y.'yi yakalamak için peşine düştü. Yakup Y., polisin takibi sonucu bugün İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'ndeki saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alının şüpheli, ifadesi alınmak için emniyete götürüldü.