BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Eşinden Demirtaş'a cumhurbaşkanı olursan ütü yapacak mısın?

HDP'nin 1.5 yıldan uzun süredir tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın, seçim çalışmalarına katılabilmesi için sosyal medya üzerinden düzenlenen kampanyaya eşi Başak Demirtaş da katıldı. Demirtaş'ın eşi sosyal medyada HDP'nin cumhurbaşkanı adayına ütü yapacak mısın diye sordu.

Abone ol

Selahattin Demirtaş'ın, seçim çalışmalarına katılabilmesi için sosyal medya üzerinden düzenlenen kampanya başlatıldı. HDP'liler Demirtaş'a sorularını sosyal medya üzerinden yöneltti.

Kampanyaya Demirtaş'ın eşi de ''Cumhurbaşkanı olursanız evde ütü yapmaya devam edecek misiniz'' sorusuyla destek verdi ve Demirtaş'ın ütü yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

DemirtaşaSoruyorum kampanyası dahilinde, Başak Demirtaş da eşine şu soruyu yöneltti:"Üniversite yıllarından beri ütü yapıyorsunuz. Evlendikten sonra da devam ettiniz. Cumhurbaşkanı olursanız evde ütü yapmaya, çocuklara kahvaltı hazırlamaya, pazar ve market alışverişine gitmeye devam edecek misiniz?"

KARDEŞİNE DE ÜTÜ YAPMAYI ÖĞRETMİŞ: Selahattin Demirtaş'ın kız kardeşi Başak Demirtaş'ın ütü yapmayı abisinden nasıl öğrendiğini Cumhuriyet gazetesinden Mine Söğüt şöyle anlatmıştı: "Diyarbakır Havaalanı’na doğru gidiyoruz. Yanımızda Selahattin’in kız kardeşi Bahar da var. Biraz da o anlatıyor ağabeyini. “Biliyor musun, ütü yapmayı ben ondan öğrendim” diyor.

Başak Elinden her iş gelir onun yazısı güzeldir, resim yapar, şiir yazar, hikâyeler yazar, mizah duygusu yüksektir. Aslında sanatçıdır Selahattin, belki de bu yüzden farklı bir siyasetçi. Bir de iyidir o, çok iyi bir insandır.”

Erdoğan: Demirtaş'ı ziyaret teröristlere destek vermektir

Selahattin Demirtaş sosyal medyadan miting yaptı ailesi böyle dinledi