BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  GÜNCEL

Eşinden boşanan adam dehşet saçtı

Aydın'da boşandığı ve aynı evi paylaştığı eşi ile arasında tartışma çıkan adam dehşet saçtı. Köyün içme suyu deposuna zehir attığını iddia eden adam tabancasıyla kurşun yağdırdı.

Abone ol

AYDIN’ın Bozdoğan İlçesi’nde, Hulusi A. boşandığı ve aynı evi paylaştığı eşi Funda A. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

Tartışma büyünce kapının önünde oturan kızına "Köyün içme suyu deposuna zehir attım. Herkesi öldüreceğim" dedikten sonra ruhsatsız tabancası ile kadına kurşun yağdırdı. Olay yerine gelen Jandarma'nın uyarılarına da ateş açarak karşılık verdi.

Çıkan çatışmada Hulusi A., sağ bacağı ve kalçasından vurularak yakalandı.

Olay, Bozdoğan İlçesi’nin Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İzmir’de eczacılık yapan evli ve iki çocuk babası Hulusi A. (61) işleri bozulunca işyerini kapatarak eşi ve çocukları ile birlikte 6 ay önce memleketi olan Bozdoğan İlçesi’ne yerleşti.

Hulusi A., bir süre sonra boşandığı, ancak aynı evde yaşamaya devam eden eşi Funda A. (57) ile tartıştı. Tartışmanın ardından Hulusi A., iddiaya göre kapının önünde oturan kızı Selcan A.’ya (34), "Köyün içme suyu deposuna zehir attım. Herkesi öldüreceğim" dedikten sonra ruhsatsız tabancası ile boşandığı eşi Funda A. (57), kızı Selcan A. (34), kız kardeşi Nursel A. (38), yeğeni Emine A. (13) ve komşuları Safiye Şanlı (78) ile Tennur Şahin’in (69) üzerine kurşun yağdırdı.

JANDARMA İLE ÇATIŞMAYA GİRDİ

Komşuların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, olay yerine gelen jandarma ekipleri, Hulusi A.’nın teslim olmasını istedi. Jandarmanın uyarılarına ateş ederek karşılık veren Hulusi A., mahallede bulunan kahvehaneyi de kurşun yağmuruna tuttu. Çıkan çatışmada Hulusi A., sağ bacağı ve kalçasından vurularak yakalandı.

KIZ KARDEŞİNİN DURUMU AĞIR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Nursel A., Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı olarak yakalanan Hulusi A.’da Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

KÖYÜN İÇME SUYU TAHLİYE EDİLDİ

Hastanede tedavi edilen Selcan A.’nın, jandarmaya babasının kendisine, ’Köyün içme suyu deposuna zehir attım. Herkesi öldüreceğim’ dediğini söylemesi üzerine camiden anons yapılarak vatandaşlar uyarıldı. İçme suyu deposunda bulunan suyun tahliye edildiği bildirildi.

Olay yerine gelen CHP’li Belediye Başkanı Tümer Apaydın, "Cinnet geçiren bir vatandaş böyle bir eylem yapmış. Bende olayı duyar duymaz geldim. Umarım can kaybı yaşanmaz" dedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.