BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.495,75
MAGAZİN

Esin Yağmurdereli Gülben Ergen'e canlı yayında ateş püskürdü

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Esin Yağmurdereli, 'Osman Yağmurdereli kollarımda öldü' diyen Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler sarf etti.

Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında "Osman Yağmurdereli kollarımda öldü" deyince ünlü yapımcının eşi Esin Yağmurdereli çılgına döndü. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Yağmurdereli, Ergen'e zehir zemberek sözler sarf etti. Öte yandan Yağmurdereli, Gülben Ergen'in 'Marziye' dizisi çekildiği sıralar kiminle aşk yaşadığını da açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Kanal D'deki 'Şule ile Vitrindekiler' programına konuk olan Gülben Ergen, "Osman Yağmurdereli'nin bana çok iyiliği var. 2 buçuk sene beraber çalıştık. Hastanede ellerimde kaybettim. Çok anılarımız var, çok özlüyorum onu" demiş ve gözyaşlarına boğulmuştu. 

Ergen'in bu sözleri karşısında Osman Yağmurdereli'nin eşi Esin Yağmurdereli çılgına döndü. Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Yağmurdereli, "Osman yoğun bakımda 24 saat bile kalmadı ve o sırada Gülben yanında değildi" diyerek Ergen'in yalan söylediğini belirtti. Esin Yağmurdereli ardından şunları dile getirdi;

"Gülben Ergen Osman hastanedeyken bir kere geldi. Osman'ın odasına kimseyi almıyorduk. O ara Osman'ın korumasıyla içeri girivermiş. Yani geldiği o kadar. Osman'ın yanında 24 saat olan bendim. Osman öldüğünde Gülben yanında değildi. Ben, Osman ölmeden 2 dakika önce başında Kuran okumuştum."

Gülben Ergen'in Osman Yağmurdereli sayesinde, 'Marziye' dizisiyle tanındığını söyleyen Esin Yağmurdereli, "Gülben Ergen benim evimden çıkmazdı. Ogün ki sevgilisi de gelirdi. Marziye çekiminde Osman ona o kadar çok yardım etti ki annesi bize teşekkür ede ede bitiremedi" dedi.

Gülben Ergen'in sık sık yalan söylediğini vurgulayan Esin Yağmurdereli, 'Marziye' dizisi çekimleri sırasında yaşadıkları bir olayı da anlattı. Kıbrıs'a çekime gidecekleri sırada Ergen'in yurt dışına çıkma yasağı olduğunu havaalanında öğrendiklerini belirten Yağmurdereli şunları dile getirdi; 

"Kıbrıs'a çekim için giderken Osman ona yurt dışına çıkma yasağı olup olmadığını sordu. Gülben 'yok' dedi. Ama havaalanından döndük. Meğerse çıkma yasağı varmış. Annesi yerin dibine battı. 'Hakkınızı helal edin' dedi. Kızından o da çok memnun değildi. Neden yalan konuşuyor onu bilmiyorum."

KADİR İNANIR'LA AŞK YAŞIYORMUŞ: Öte yandan Esin Yağmurdereli Gülben Ergen'in o sıralar Kadir İnanır'la aşk yaşadığını ve sık sık evlerine gelip gittiklerini iddia etti. 

Sitene Ekle