BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.434,16
HABER /  MAGAZİN

Eşi tutuklanan Ebru Gündeş ayrılıyor mu?

Eşi Zarrab’ın ‘yolsuzluk ve rüşvet’ soruşturması kapsamında tutuklanması nedeni Gündeş'in ‘O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimine katılmaması söyleniyor.

Abone ol

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının yılbaşı çekimleri salı günü yapılacak.

‘‘Yolsuzluk ve rüşvet’ operasyonu kapsamında eşi Reza Zarrab’ın gözaltına alınması nedeniyle zor günler yaşayan Gündeş’in yılbaşı özel çekiminde yer almayacağı söyleniyor.

Her gün kontrole götürülen eşi Zarrab’ı birkaç dakika görebilmek için hastaneye gittiği ve sadece iki dakika görüşmesine izin verilen Gündeş ve Ilıcalı, önceki akşam bir toplantı yaparak nasıl yol alacaklarını konuştu.

KESİN KARAR VERİLMEDİ

Görüşmeler sonucunda Gündeş’in yılbaşı çekimlerinde olmayacağı ancak daha sonra canlı yayınlanacak ‘O Ses Türkiye’nin çekimlerine eşi Zarrab’ın durumuna göre karar verileceği öğrenildi. Üç jüri üyesinin yer alacağı yılbaşı çekimlerinde ise geçmiş dönemde ‘O Ses Türkiye’de yer alan ve hafızalarda kalan isimler sadece bir geceliğine yarışacak.

Milliyet