BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  GÜNCEL

Eşi Mehmet Ali Birand'ı böyle anlattı!

Mehmet Ali Birand ve eşi Cemre Birand'ın SkyTürk 360 kanalında ekrana gelen röportajında çok keyifli analr yaşanmıştı...

Abone ol

Mehmet Ali Birand ve eşi Cemre Birand, geçen yıl Kasım ayında İzzet Çapa'nın programına konuk olmuş ve izleyenlerin karşısında oldukça sempatik anlar yaşamıştı.



Mehmet Ali Birand ile Aydın Doğan'ın yol arkadaşlığı uzun yıllara dayanıyor. İkili patron çalışan ilişkisinden öte bir samimiyete sahipti. Birand'ın ölümü doğan'ı yıktı.
Dedi ki... ()





SİYASETÇİLER VE GAZETECİLER BİRAND İÇİN NE DEDİ?


AYDIN DOĞAN'IN KIZI ARZUHAN YALÇINDAĞ BİRAND'I ANLATIRKEN CANLI YAYINDA HIÇKIRIKLARA BOĞULDU

arzuhan-yalçindoğan-birand-için-ağladi.jpg


MEHMET ALİ BİRAND'IN UNUTULMAZ GAFLARI


00.20130117195718.jpg

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

mehmet-ali-birand.20130116150143.jpg

FOTOĞRAFLARLA MEHMET ALİ BİRAND

BİRAND'IN SON ANLARI
Çok basit bir ameliyat için masaya yatmıştı. Salı günü ekranda olmayı planlamıştı...
(DEVAMINI OKU)

Safra kesesindeki stendin değişimi için yattığı hastanede, kalbinde komplikasyon meydana gelen Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Mehmet Ali Birand'ın vefat ettiğini oğlu Umur Birand hastane önünde yaptığı açıklamayla duyurdu. Hayatının en acı haberini veren Umur Birand gözyaşlarına hakim olamadı. Öğrencileri onun istediği gibi yine ekrandaydı. Gözler dolu boğazlar düğüm düğüm olsa da yapıldı haberler. 42 yıllık hayat arkadaşı Cemre Birand çok değil bundan bir kaç ay önce eşini anlatmıştı.

BİRLİKTE RÖPORTAJ VERMİŞLERDİ

Özel hayatından iş yaşamına kadar birçok konu üzerine konuşulan röportaj, SkyTürk 360 kanalında ekrana gelirken, Cemre Birand'ın Mehmet Ali Birand ile ilgili söyledikleri programa damgasını vurmuştu.

İLK AŞK İLK EVLENME TEKLİFİ İLK FLÖRT..

Mehmet Ali Birand, İngilizceyi yabancı sevgilileri sayesinde öğrendiğini gülerek anlatırken Cemre Birand da çocukluk aşkı ile ettiği ilk dansı anlattı. Öte yandan Cemre Birand, eşinin kendisine ilk evlenme teklifi serüvenini de açıkladı. Bir yılbaşı partisinden sonra yaklaşık 1000 kişinin içinde dans ederken evlenme teklifi aldığını açıklayan Birand, kabul etmesi üzerine eşi Mehmet Ali'nin salondaki herkese dönerek "biz evleniyoruz" diye bağırdığını da gülerek anlattı. Cemre Birand, Mehmet Ali Birand'ın Moskova günlerini ve yaşadığı yeri anlatırken, Birand'ın çok iyi bulaşık yıkama özelliği olduğunu da açıkladı.

'BEN BURJUVAYIM'

Kendisini bir burjuva olarak tanımlayan Cemre Birand, çevresinin de bu tür insanlardan olduğunu kaydetti. Birand, kısaca "omurgalı olmak" şeklinde tarif edilecek bir burjuva tanımı yaparken, bir çantaya dünya kadar para verenler için de "umarım o pahalı çantaların ardından yaptıkları bir hayır işi vardır" dedi. "Burjuva olmak sadece para sahibi olmak değil" diyen Birand burjuva olmak için değerlerin olması ve bu değerlere sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

EŞİ "ALİ KIRCA" DİYİNCE BİRAND'I KIZDIRMIŞTI

İzzet Çapa'nın 'Mehmet Ali Birand'dan sıkılınca kimi izliyorsunuz?' sorusu üzerine 'Ali Kırca' yanıtını veren Cemre Birand, eşini kızdırmıştı.

İşte o ilginç diyalog:

Cemre Birand: Ali Kırca'ya geçiyorum. Genelde Ali'yi seyrederim ben. Ali'yi eskiden tanıdığım için. Yani Mehmet ali anlatıyor bilmemne kazalar hop Ali'ye geçerim.'

Mehmet Ali Birand: Sanki Ali Kırca da kaza anlatmıyor.

Cemre Birand: Anlatmıyor. Ben Ali'yi severim.

Mehmet Ali Birand: Üst düzey bilmem ne analizi yapıyor. O da aynı şeyi veriyor.

Cemre Birand: Neyse. Ali'nin sesini severim. Sesi güzeldir, onu severim.

Mehmet Ali Birand: Evet. Karga gibi olduğu için sesim.

İzzet Çapa: Kıskandınız mı?

Cemre Birand: Sinirleniyor.

Mehmet Ali Birand: Yok amaan. Ne sinirleneceğim.

Cemre Birand: Söylemesende olur diyor...