BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  MEDYA

Eser West Survivor'dan neden ayrıldı gerçek sebebi bu!

Survivor'dan kim ayrıldı sorusunun yanıtı Eser West çıktı. Peki Eser West Survivor adasını niye terketti gerçek sebebi ne? İşte Eser West'in açlık görüntüleri;

Abone ol

Survivor'a kim veda etti adadan ayrılan kim oldu? Survivor adasında Acun Ilıcalı 'acil durum konseyi'ni topladı. 2017 kadrosundaki çok önemli bir ismin Survivor'dan ayrıldığını duyurdu. Bu ismin Eser West olduğu ortaya çıktı. 'Açken ben ben değilim" diyen Eser West Survivor'ı terketti.

Acun Ilıcalı Eser West'in kendisinin başvurduğunu ve 'Daha fazla dayanamadığını ve Survivor şartlarının kendisine ağır geldiğini, adadaki yemek miktarının kendisine yetmediğini ve bu şartlarda adada hayatını sürdüremeyeceğini söylediğini aktardı.

FİZİKSEL DEĞİL RUHSAL
Acun Ilıcalı bu başvuru üzerine doktoru Metin Kuş ile görüştüğünü belirtti. Bunun sonucunda da karar verildi. Acun Ilıcalı 'kimseye ayrıcalık yapamayız. Eser'in fiziksel durumunda bir şey yok. Sinirsel olarak açlığa dayanamıyor. Buna bir şey yapamayacağımız için geriye tek şey kalıyor ayrılması. Dayanamıyorum dediği için bizde ayrılmasını uygun gördük. Bana göre Kıbrıs finalinin önemli bir adayıydı" dedi.

Eser West uyuşturucu iddiası gerçek mi asıl ayrılık nedeni...

Peki şimdi ne olacak? Eser West Survivor adasına son kez uğrayacak ve arkadaşlarına veda edecek. Eser West'in yerine Survivor'a yeni bir yarışmacı katılacak.Eser West açlığa yenilip adaya veda ederken geride bu görüntüleri kaldı: