BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Esenyurt'ta sosyete pazarı açıldı

Esnaf büyük tepki gösteriyor ama sosyete pazarları belediyeler eliyle açılmaya devam ediyor.

Abone ol

İstanbul’un hızla gelişen ilçelerinden biri olan Esenyurt’ta yeni bir sosyete pazarı açıldı.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla 29 Nisan Perşembe günü hizmete açılan Beyhan Sosyete Pazar’ı ile Esenyurt halkı markalı ürünleri uygun fiyata satın alabilecek.

Esenyurt ve çevresine büyük istihdam sağlayan pazarda, haftanın üç günü otomobil, tekstil ve gıda ürünleri satışa çıkacak.

Yaklaşık 8 bin metre kare kapalı alan üzerine kurulan ve toplam 1000 adet stant ile alışveriş imkanı sunan sosyete pazarının açılışını yapan Kadıoğlu, reyonları tek tek dolaşarak halkı selamladı. Pazarı ziyarete gelen kadınlara kırmızı karanfil dağıtan Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye’sinin bu yeni yatırımı ile ilgili olarak “Hızla gelişen ve büyüyen Esenyurt’un bu pazar ile daha bir ilgi göreceğine inanıyoruz. Halkımıza böyle bir hizmeti sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gıda, tekstil ve otomobil alanında birçok kaliteli ürünün uygun fiyatlarla yer aldığı sosyete pazarının Esenyurtluların yanı sıra, İstanbul’un değişik semtlerinde yaşayanlar tarafından da büyük ilgi ile karşılanacağına inanıyoruz” dedi.

Perşembe tekstil, Cumartesi gıda ve Pazar günü de otomobil ürünlerin satışa çıkacağı Beyhan Sosyete Pazar’ı, Esenyurt’un lokasyon açısından en doğru noktasında yer alıyor. Toplu taşıma araçlarını kullanarak pazara ulaşabilecek ziyaretçiler, aynı zamanda özel araçları için park hizmetinden de yaralanabilecek.