BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.491,39
GÜNCEL

Esenyurt’ta köpeğe şiddet kamerada

İSTANBUL Esenyurt’ta 4 çocuk, oto tamirhanesi önünde boynundan bağlanmış halde bulunan köpekle sözde oyun oynayarak şiddet uyguladı. Yaşanan anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İSTANBUL Esenyurt’ta yaşları 12 ile 17 arasına değişen 4 çocuk, oto tamirhanesi önünde boynundan bağlanmış halde bulunan köpekle sözde oyun oynayarak şiddet uyguladı. Yaşanan anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Esenyurt 1047. Sokak üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde geçtiğimiz günlerde yaşandı. İddiaya göre, tamirhane ve yıkamanın bulunduğu alanın önünde dükkanları koruma ve bakma amaçlı bir köpek bulunuyordu. Cep telefonu kamerasının kaydettiği görüntülerde, yaşları 12 ile 17 arasında değişen 4 çocuk ilk başta köpekle oynamaya başladı. Bir müddet sonra köpeği sinirlendiren çocuklar birbirini bağlı bulunan hayvanın üzerine itti. Bir müddet sonra içlerinden bir çocuk sinirlenen köpeğe tek ve tokatla ve ellerindeki bir cisimle köpeğe vurmaya başladı. Yaşanan anlar ise saniye saniye kaydedilirken, çocuklar çevreden bir vatandaş uyarısı ile köpekle uğraşmayı bir müddet sonra bıraktı.

Sitene Ekle
Etiketler