BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,70
ALTIN 2.527,95
HABER /  GÜNCEL

Erzurum'da mide bulandıran rezalet!

Erzurum'da bir anne 12 yaşındaki kızını, para karşılığı ilçedeki erkeklere pazarlamaya başladı. Dedikodular üzerine harekete geçen polis, anne ile birlikte 30 kişiyi gözaltına aldı.

Abone ol

ERZURUM’un Oltu İlçesi’nde, ortaokul öğrencisine annesi tarafından fuhuş yaptırıldığı dedikodusunu duyan polis, başlattığı operasyonla kısa sürede skandalı ortaya çıkardı. 12 yaşındaki kızı fuhuş batağından kurtaran polis, olayla ilgili 30 kişiyi gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan kızın annesi F.K. ile birlikte toplam 10 kişi tutuklandı.

Eşinden ayrı yaşayan ve fuhuş yapan F.K., iddiaya göre ortaokul öğrencisi kızını da para karşılığında erkeklere pazarlamaya başladı. Kısa sürede olayın duyulması üzerine çıkan dedikodulardan hareket eden polis, anne ve kızını teknik ve fiziki izlemeye aldı. Kısa sürede gerçeği ortaya çıkaran polis, 8 Ocak Cuma günü eş zamanlı operasyonla 30 kişiyi gözaltına aldı. Ortaokul öğrencisi D.K. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi.

’SINAVLARIM VAR’ DEDİ EVDEKİ KİTAPLARINI ALDI

Emniyetteki ifadeleri tamamlandıktan sonra adli makamlara çıkarılan 30 kişiden 20’si serbest bırakıldı. Anne F.K ile birlikte N.O. isimli kadın ve A.D., K.B., A.D., H.V., M.Ö., İ.Ö., S.S. ve Ü.G. ’Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek, uyuşturucu bulundurmak ve satmak’ gibi suçlardan tutuklandı.

Operasyonda kurtarılan ortaokul öğrencisi D.K. polislere teşekkür etti ve "Evimde kitaplarım var onları alabilir miyim? Çünkü sınavlara hazırlamam gerek" dedi. Bunun üzerine D.K. eve giderek kitap, defterlerini aldı. Duygulanan polisler, çocuğa TEOK soru kitapçıkları hediye etti.