BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.427,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzurumda emniyet amirlerine seminer

2011 UNİVERSİAD Kış Oyunlarının düzenleneceği Erzurum’da, emniyet amirlerine yönelik “Genel Geliştirme Eğitimi” semineri düzenlendi.

Abone ol

Polisin yetki ve sorumluluklarının vurgulandığı seminere bölgedeki 11 ilden toplam 104 emniyet amirleri katıldı.

Palandöken Palan Otelde düzenlenen seminerde Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “İnsan kaynakları yönetimi” konulu bir ders verdi.
Özellikle Erzurum’da düzenlenecek olan 2011 UNİVERSİAD Kış Oyunlarına az bir süre kalmasına dikkat çekilerek bu süreçte polisin de Emniyet teşkilatını en iyi şekilde temsil etmesi için misafirperverlikten, yabancı dil konusuna kadar hassasiyet göstermeleri vurgulandı.

Seminer’de daha sonra 2. Sınıf Emniyet Müdürü Alper Durmuş tarafından “Polisin hakları ve disiplin”, Prof. Dr. Önder Barlı tarafından “İletişim, motivasyon ve stres yönetimi”, psikolog Tuba Altun, tarafından “ Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri”, Op. Dr. Erzin Oğuz, tarafından “Sağlık problemleri olan kişilerin bulunduğu ortamlarda ilk yardım ve kriz yönetimi”, Prof. Dr. İbrahim Cerrah, tarafından “Polis meslek etiği”, Prof. Dr. Bedri Eryılmaz, tarafından da “Polisin yetki ve sorumlulukları” dersleri görüldü.
Seminer sonrasında katılımcı emniyet amirlerine sertifika verildi