BIST 9.803
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,60
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Erzurum'da 10 ilçede okullara kar tatili

Erzurum'da kar tatili kararı geldi. 10 ilçede okullar tatil edildi. Bursa, Sivas, Konya, Samsun, Batman, Zonguldak illerinde de bugün okullar tatil.

Abone ol

ERZURUM ile birlikte okullar Balıkesir , Gümüşhane, Bursa , Afyonkarahisar, Bartın, Nevşehir, Niğde, Düzce, Karaman, Baybut, Zonguldak, Bilecek, Çorum, Sivas , Kocaeli, Sakarya, Trabzon, Çankırı, Rize, Kayseri, Tunceli, Muş, Hakkari, Tokat, Kars, Malatya, Ordu ve Bitlis illerinde ise bugün tatil.
9 OCAK CUMA GÜNÜ OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER
Erzurum'da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 7 ilçedeki tüm okullarla 10 ilçenin kırsal kesimindekilere ve taşımalı eğitim yapılan okullara bugün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Çat, Hınıs, Karayazı, Oltu, Narman, Şenkaya ve Uzundere ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Bölgede etkisini sürdüren kar ve tipi nedeniyle Aşkale, Aziziye, Horasan, İspir, Köprüköy, Olur, Palandöken, Tortum, Tekman ve Yakutiye ilçelerine bağlı kırsal kesimlerde eğitim veren okullarla taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda da bugün eğitim verilemeyeceği kaydedildi.