BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  GÜNCEL

Erzincan'da okullar tatil mi 27 Aralık valiliğin kararı

ERZİNCAN'da 27 Aralık 2016 salı günü okullar tatil mi sorusunun yanıtı için gözler valiliğin kararına döndü. Erzincan Valiliği kar tatili kararı almadı yani okullar tatil değil.

Abone ol

ERZİNCAN hava durumu raporu yoğun kar yağışını haber verince gözler okullar tatil mi sorusunun yanıtı için valiliğe döndü. Erzincan Valiliği kar tatilini uzatmadı. Bugün yani 27 Aralık salı Erzincan'da eğitime devam ediliyor. Kar tatili yok.

Meteorolojinin geçtiği son hava durumu tahmininde yeni bir kar yağışının yurdu etkisi altına aldığı bilgisi yer alıyor. Sibirya üzerinden gelen yeni kar yağışı Ege'den Akdeniz'e kadar ilerleyecek, Anadolu'yu tarayarak Doğu'ya ilerleyecek.

YOĞUN KAR YAĞIŞI
Antalya, Mersin, Kahramanmaraş ve Adana'nın 900 metre rakım üzerindeki yüksek kesimleri ile Karaman ve Konya çevrelerinde yoğun kar yağışı var. Kar yağışlarının Salı günü öğle saatlerine kadar devam edeceği bildiriliyor.

KAR YAĞIŞI ETKİLİYOR
Antalya Akseki'de sabah başlayan kar yağışı etkisini artırdı. Bölge Trafik ekipleri, Akseki'yi Seydişehir'e bağlayan karayolunda, Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkisinden itibaren zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.

Ekipler, ağır tonajlı araçları da dinlenme tesislerine yönlendirdi. Karayolları ekipleri, yolların açık kalması için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.