BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Erwin Koeman'dan geleceğiyle ilgili olay sözler

Fenerbahçe'de Cocu'dan sonra görevi devralan Erwin Koeman Hollanda medyasına yaptığı açıklamada kısa süre içinde görevine son verilebileceğini, rahatlıkla görebildiğini belirtti.

Abone ol

Fenerbahçe'de Cocu'dan sonra teknik direktörlük koltuğuna oturan Hollandalı çalıştırıcı Erwin Koeman, Hollanda medyasına flaş açıklamalar yaptı. De Telegraaf Gazetesi, Koeman için "Cocu gittiğinden bu yana hep tartışmaların ortasında ve yönetim ona kalması adına hiç umut vermiyor" yorumunu yaptı.

Hollandalı teknik adamın De Telegraaf'a açıklamaları ise şu şekilde:

Sakin kalmaktan başka ne yapabilirim? Zaten günlük yaşayan biriyim. Özellikle burada. 7 maçımız kaldı. Bundan daha uzun süre kalacağımı zannetmiyorum. Bana hiçbir zaman 'İsteklerin neler? ne yapabiliriz?' diye sorulmadı. Bu yüzden kısa zaman içinde görevime son verilmesini bekliyorum. Yine işimi en iyi şekilde yapacağım. Çocukların düşmesine izin vermeyeceğim. Zaten zor zamanlar yaşadılar. Sonuna kadar görevimin başında kalmak istiyorum. Benim görevim bu. Hepimiz aynı gemideyiz. Birbirimize yardımcı olmak durumundayız. Kapasitem neyse onu vereceğim.

De Telegraaf Gazetesi ayrıca Fenerbahçe'de büyük bir belirsizliğin hakim olduğunu da belirtti.