BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  GÜNCEL

Eruygur Paşa Bağdat Caddesinde!

Beyin kanaması sebebiyle tahliye edilen Eruygur Paşa Bağdat Caddesi'nde bir cafede görüntülendi. Paşa'nın fiziki durumu iyi görünüyor.

Abone ol

Beyin kanaması geçirdiği için GATA'da tedavi gören Şener Eruygur, eşiyle birlikte Caddebostan'da görüldü. Eruygur bir süre oturduğu kafeteryadan çıkarken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. 

DOKTORLAR SOKAĞA ÇIK DEMİŞ
Ergenekon sanığı Şener Eruygur’un yakınları, hastanedeki tedavisinin ardından Eruygur’un fiziksel olarak hızlı bir şekilde iyileşme kaydettiğini ancak okuma ve yazma yeteneğini kaybettiğini belirttiler. Eruygur’un okuma, yazma ve geçmişi hatırlama konularında sorun yaşadığını belirten yakınları, doktorların Eruygur’un sık sık sokağa çıkarak sosyalleşmesinin, iyileşmesine yardımcı olacağını söylediklerini anlattılar. Eruygur’un geçmiş yaşantısına dair hiçbir şey hatırlamadığını öne süren yakınları, kendisini sokağa çıkmak için ikna etmekte güçlük çekildiğini, Eruygur’un otomobil gürültüsü ve insan kalabalığından büyük sıkıntı duyduğu için sokağa çıkmakta direndiğini de anlattılar.

Ergenekon soruşturması kapsamında 1 Temmuz 2008 günü gerçekleştirilen 6. dalga operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Şener Eruygur, koğuşunda düşmesi sonrası Kocaeli Tıp Fakültesi'ne kaldırılmış buradan da GATA'ya sevk edilmişti. Beyin kanaması geçirdiği açıklanan Eruygur, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 21 Eylül 2008 günü "Sağlık sorunları" gerekçesiyle tahliye edilmişti.

FİZİKSEL OLARAK İYİ GÖRÜNÜYOR

Uzun süredir GATA'da tedavi gören Şener Eruygur eşiyle birlikte önceki gün Kadıköy Caddebostan'da bir kafeteryadan çıkarken görüntülendi. Eşi Mukaddes Eruygur ile birlikte saat 15.00 sularında kendi araçlarıyla Caddebostan'a gelen Eruygur'un fiziksel olarak iyi göründüğü gözlendi. Eruygur'un eşiyle birlikte kafede bir süre oturduktan sonra ayrıldıkları öğrenildi.

Mukaddes Eruygur ile Şener Eruygur'u GATA'da tedavi eden Albay Mehmet Nusret Demircan arasındaki konuşmasın ses kayıtları internete düşmüştü. Albay Demircan'ın "Taburcu olmasına mani yok. Ancak taburcu edersek yeniden tutuklanır endişesiyle taburcu etmiyoruz" ve "Bomboş yatıyor, ne bir kan testi var ne de bir film çekilmiş" sözleri tartışma yaratmıştı.