BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47

Ertuğrul Özkök yalaka, bu arkadaşlara ne demeliyiz peki?

Değişim ve dönüşümün en hasını yaşayanlar, başkalarının değişmesine rıza göstermiyor. Ertuğrul Özkök mesela; iktidarın iyi tarafını görünce, kıyamet kopuyor:

AK Parti iktidarına geçmişte düşmanlık edenler bugün dostluk gösterileri yapıyor. Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi karanlığa götüreceğini söyleyenler, bugün "aydınlık" saçıyor, "atam" naraları atıyor.

Ne var canım, bir insan hep aynı kalacak değil ya... Türkiye değişiyor, dünya değişiyor, kalem erbabı olanların değişmeye hakkı yok mu?

Var!

Var da...

Değişim ve dönüşümün en hasını yaşayanlar, başkalarının değişmesine rıza göstermiyor. Ertuğrul Özkök mesela; iktidarın iyi tarafını görünce, kıyamet kopuyor:

- Vay yalaka!

- Takıye yapıyor!

V.s...

                          ***

AK Parti iktidarına birkaç yıl önce demediğini bırakmayanlar, yakın geçmişte kendileriyle aynı safta olanlara göz açtırmıyor şimdi. Erdoğan'ın lehine kalem oynatanlar hakkında terör estiriyorlar. Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök ve daha nice yazarlar bu teröristlerin kıskacı altında. Acı olan, "yeni medya"nın demokratları da tüm olup bitenlere seyirci kalıyor!

Niye biliyor musunuz?

Baskı, tehdit ve şantaj hüküm sürüyor çünkü!

Hem içeride...

Hem de dışarıda...

Şantajcıların korkusu sarmış bu arkadaşların bedenini. Allah, samimi bir şekilde tevbe edenleri affediyor!  Bunlar, "Allah affetse de biz affetmeyiz!" havasında!

                             ***

Nagehan Alçı'nın geçmişte Başbakan Erdoğan'dan utanç duyduğunu yazdım diye, kitap kalınlığında mesajlar aldım. 

Nagehan'a taş çıkartan yazılar var, birçok kalem erbabının arşivinde...

Analar ne yiğitler doğurmuş meğer!

Pek atılganmış bu kardeşlerimiz!

Türkiye, onların dediği gibi karanlığa teslim olmadı. İran'a dönüşmedi Tayyip Erdoğan'ın idaresindeki Türkiye..  Mustafa Karaalioğlu ve arkadaşları, Erdoğan'la "çanak çömlek" de oynamıyor artık!

"Aydınlık Türkiye"nin tadını çıkarıyorlar şimdi!

Bir süre daha...

Ya sonra?

Not: Sevgili dostlar, sizden helallik istiyorum. Bir hafta kutsal topraklarda olacağım. 8 Nisan'da buluşmak üzere...