BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
GÜNCEL

Ertuğrul Özkök: ONLARIN BİR TEK OKURU VAR HÜRRİYET'İN 10 MİLYON!

Hande Aydemir sordu, dikkat çeken yorumları ile Ertuğrul Özkök yanıtladı.

Ertuğrul Özkök: Erdoğan ile Aydın Doğan eldivensiz bir saat konuşsa…Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, 20 yıl yaptığı Genel Yayın Yönetmenliği'nden 2009 yılında ayrıldı. Ancak hala medyanın en çok konuşulan, yazdıkları en çok tartışılan isimlerinden biri.





"Yeniden Hürriyet'in başına geçecek" diyen de var, "28 Şubat'ta yaptıkları için hesap verecek" yazan da... Aydın Doğan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yaşanan gerilimlerin kaynağı olarak onu gören de var, gerilimi onun çözebileceğini düşünen de...





Medyanın, her zamankinden daha çok Türkiye'nin gündeminde olduğu şu günlerde, tecrübeli ekran yüzü Hande Aydemir, İnternet Haber adına Hürriyet yazarını ziyaret etti.





Uzun bir sohbet ile medyayı, Türkiye'yi, AK Parti'yi, Erdoğan'ı, patronu Aydın Doğan'ı, işsiz gazetecileri, el konulan gazeteleri, hükümete yakın medya ile gerilimlerini, yazmak istediği kitapları, birgün Hürriyet kapanırsa yapacaklarını konuştular... Kısaca pek çok konuda Hande Aydemir sordu, dikkat çeken yorumları ile Özkök yanıtladı.

Sitene Ekle
Etiketler