BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,54
ALTIN 2.489,66
HABER /  GÜNCEL

Ertan Bozkurt'un facebook hesabı cinsel sapkınlık dolu! Sedanur'u...

KARS Kağızman'ın Paslı köyünde kayıp olan Sedanur Güzel olayıyla ilgili gözaltına alınan komşu Ertan Bozkurt'un facebook hesabı cinsel sapkınlık dolu çıktı.

Abone ol

KARS'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül'de kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel bir cinsel sapığın kurbanı mı oldu. Küçük Sedanur'u en son gören kişi olduğu söylenen kapı komşusu Ertan Bozkurt gözaltına alınmıştı. Ertan Bozkurt'un facebook hesabı kan dondurdu.

Hesabından takip ettiği kişiler seks içerikli paylaşımları ve açık saçık görüntüleri olanlar. Bu liste Ertan Bozkurt'un cinsel sapkınlık eğiliminde olduğu algısına yol açarken hem erkek hem çıplak kadın resimleri mide bulandırdı.

Sedanur'u Ertan Bozkurt mu kaçırdı? Facebooku porno sitesi gibi

Sedanur Güzel'i son gören kişi olan Ertan Bozkurt'un emniyette verdiği ifade merak konusu. Erik toplamaya giden giden Sedanur Güzel hala bulunabilmiş değil.

Aile Mügen Anlı'ya çıktı
'Kızım Eylül ve Leyla gibi olmasın' diye gözyaşı döken Sedanur Güzel'in annesi Mügen Anlı'nın programına çıktı. Müge Anlı programını küçük Seda'ya ayırırken, gözaltındaki Ertan Bozkurt'un sapkın facebook hesabına da dikkat çekti.