BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal geldi bombalar patlıyor! İşte 4 gözde isim

Ersun Yanal ile el sıkışan Fenerbahçe, Şenol Güneş'in çok istediği Ozan Tufan ve bir miktar para karşılığında Ryan Babel ve Tolgay Arslan'ı devre arasında kadrosuna katacak. Ayrıca Ersun Yanal, Burak ve Adebayor'u takımında görmek istiyor.

Abone ol

Ersun Yanal ile 1,5 yıl için anlaşmaya varan Fenerbahçe, transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvadı. Kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Ryan Babel ve Tolgay Arslan'ı istedi. AMK gazetesinde yer alan habere göre, Başkan Ali Koç'un, bu isimler için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bizzat görüştüğü belirtildi. İki başkanın takas konusunda prensipte anlaştığı vurgulandı. 

Buna göre Fenerbahçe sezon başından beri kadro dışı olan Ozan Tufan'ı siyah-beyazlılara verecek. Ozan'ın yanı sıra bir miktar da para verilerek hem Babel hem de Tolgay Fenerbahçeli olacak. 

YANAL'IN GÖZDELERİ BURAK VE ADEBAYOR
Haberde ayrıca Fenerbahçe'ye imza atması beklenen Ersun Yanal'ın iki isme sıcak baktığı forvet hattı için ise sürpriz isimler düşündüğü belirtildi. Deneyimli hocanın Başakşehirli Emmanuel Adebayore Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın isimlerini Başkan Ali Koç'a sunduğu iddia edildi. 

4 İSME AF GELİYOR
Başarılı hoca kadro dışı bırakılan Dirar, Volkan Demirel, Aatif ve Ozan Tufan için de "Hemen affedilsin" dedi. Öte yandan Yanal'ın bir de Fransız stoper istediği ileri sürüldü. 

İşte Ersun Yanal'ın transfer etmek istediği ilk isim!