BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  MAGAZİN

Ersay Üner kimdir nereli Büşra Pekin'in sevgilisine bakın

Ersay Üner kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ersay Üner ile Büşra Pekin evlilik hazırlığında. Herkes Büşra Pekin'in evleneceği Ersay Üner'i merak ediliyor. Gelin hep birlikte Ersay Üner'in hayatına bakalım.

Abone ol

Büşra Pekin yeni sevgilisi Ersay Üner ile aşk yaşıyor. Uzun zamandır birlikte olan ikili dünyaevine girme hazırlığında. Peki kimdir bu Ersay Üner?

Ersay Üner, Konya doğumludur ve aslen Konya Seydişehirli’dir. Babası belediyede memur olarak çalışmış aynı zamanda belediyeye ait düğün salonunda müzisyen olarak görev yapmış bu nedenle müzik ile iç içe yetişmiş. Demet Akalın, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Sibel Can, Murat Boz, Alişan, Bengü, Murat Dalkılıç gibi bir çok isime beste verdi. 

TANIŞMA HİKAYELERİ BOMBA Ersay Üner, sevgilisi Büşra Pekin ile tanışmalarını şu cümlelerle açıkladı: "Murat Dalkılıç akşam yemeğine davet etti. Orada Büşra'yla tanıştım ve aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu aşk mutlu sonla devam edecek" Sosyal medya kullanıcıları Ersay Üner'e ‘Büşra deyince aklınıza ilk ne geliyor?' diye soru yansıttı. Üner'in cevabı istenilenden daha fazlaydı... “Büşra deyince aklıma bir çok şey geliyor. Ama benim için maneviyat çok önemli. Ben Büşra’nın kalbine aşık oldum”

4 YILDIR BİRLİKTELER Evlilik sorularına ise Üner'in yanıtı oldukça çiftin ne istekli olduğunu bize de yansıtıyordu. "Hiç belli olmaz, yarın evleniyor olabilirim. İkimizin de çok istediği bir şey. Gözlerimizden belli oluyor. Gönlümüzden evlilik geçiyor ama zamanı belli değil. Dört yıldır birlikteyiz, her şey yolunda. Yani her şey olur."

SÜPÜRGE TAKINTISI VAR Stüdyosunu temizlemeyi ve yeni bir elektrik süpürgesi çıktığında hemen aldığını söyleyen Üner "Elektrik süpürgesini çok seviyorum. En büyük keyfim o benim ve yeni bir modeli çıktığında hemen alıyorum. Sabah kalkınca stüdyomu kendim temizliyorum." diyor. Stüdyoya yeni bir süpürge geldiğinde ise sevgilisi Büşra Pekin her seferinde "bunu bu kadar çok sevdiğine inanmıyorum" diyor