BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.426,15

'Erotizm değil, ete olan aşkım' Nusret'ten bomba açıklamalar

'Erotizm değil, ete olan aşkım' Nusret'ten bomba açıklamalar

Nusret Gökçe, sonra günlerin en çok konuşulan ismi. Tuzlama hareket ile başlayan "SaltBae" furyası, Bruno Mars'tan NBA takımlarına kadar herkesin dilinde. 6.sınıfta okulu bırakıp kasap çırağı olarak işe başlayan Nusret, kendisini anlattı.

'Erotizm değil, ete olan aşkım' Nusret'ten bomba açıklamalar

Nusret, bütün dünya seni konuşuyor. Ne diyorsun? - “Allah” diyorum, ne diyeyim... Nasıl açıklıyorsun bu durumu? - Valla, açıklayamıyorum. Instagram’a bir video koyuyorum, 7 milyon kişi izliyor. 2 milyon takipçiye ulaştım, düşün. Yolda yürüyemez oldum, herkes benimle selfie çektiriyor. Anneler, “Oğlum mutfağa giriyor, bonfile yapıyor, sizin gibi tuzluyor ve videosunu çekip YouTube’a yüklüyor” diyor. Dünyanın en çok izlenen talk show’larında benden bahsediliyor.

'Erotizm değil, ete olan aşkım' Nusret'ten bomba açıklamalar

Sosyolog gibi konuştun... - (Gülüyor) Yok yahu! Ne sosyoloğu? İlkokul mezunu adamım ben. Eğitimim yok. Ama her şeyi çabuk öğrenen bir adamım. Zaman içinde de kendimi geliştirdim. Hâlâ uğraşıyorum. Ama nereden geldiğimi de hiç unutmuyorum. İnsanlar bazen unutuyor olabilir mi? - Olabilir. Sinir oluyorlar bana. Görgüsüz buluyorlar. İyi de kardeşim, ben bir maden işçisinin oğluyum. Annem-babam okuma-yazma bilmiyor. Maddi yetersizliklerden dolayı ben de okuyamamışım. Altıncı sınıf terk. Ama demek ki bir şeyler de varmış ki bende, su satarak, ayakkabı boyayarak iş hayatına atılmışım, 14 yaşında kasaba girmişim. Çırak olarak. Et benim tutkum oldu. Hakkımda atıp tutanların, bir ömür çalışamayacağı kadar çalıştım ben! Hâlâ çalışıyorum. Çalışmadan bir halt olmuyor. 34 yaşındayım, 20 yılda buralara geldim... Hiç de fena değil!